Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien "Openkart" B līgas 16. posms

Jānis Celmiņš

Ceturtdien "Openkart" B līgas 16. posms
Foto: Biedrība „Kartinga attīstības centrs”

Ceturtdien, 4.novembrī, "GoPlanet" kartinga hallē Purvciemā risināsies amatieru kartinga kustības Openkart B līgas priekšpēdējais 16.posms. Kā ierasts sacensības pulcēs apmēram 20-30 kartinga amatierus, kas, sacenšoties ar īres gokartiem, cīnīsies par uzvaru šajā posmā. Sacensību sākums pulksten 19.30, bet reģistrācija no 19.o0. Sacensību rīkotāji no biedrības „Kartinga attīstības centrs” šajās demokrātiskajās zemo izmaksu sacensībās aicina piedalīties visus, kam tuvs ir amatieru autosports un īres kartings.

Šogad "GoPlanet" jau ir notikusi viena B līgas sacīkste, kas kļuva vēsturiska, jo Dace Grosberga kļuva par pirmo dāmu, kas izcīna uzvaru kādā no Openkart individuālajām sacīkstēm. B līgas sacīkstes GoPlanet līdz šim ir notikušas četras reizes, pagaidām vairāk nekā vienu reizi uzvarēt ir izdevies tikai 2009.gada B līgas čempionam Artūram Bonderam, bet Openkart kopumā kopš 2007.gada šajā trasē ir aizvadītas 20 sacīkstes.

B līgā pēc aizvadītiem 15 posmiem čempiona titulu jau ir nodrošinājis iepriekšējās sezonas vicečempions Ivars Strencis, toties cīņa par otro pozīciju tā pa īstam tikai ir sākusies. Pagaidām lielākas izredzes uz vicečempiona nosaukumu ir Mārtiņam Sestulim, kurš par 11 punktiem apsteidz Jānis Strenci. Cīņā par gada debitanta titulu vadībā nu ir izvirzījies Jānis Strauss, bet viņam konkurenci vēl var izrādīt Madars Zvaigzne un Oskars Killo. Šogad Openkart B līgas sacensībās ir piedalījušies 132 dalībnieki.

Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa.

Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā Sākumlapa :: OpenKart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv .

Openkart „B” līgas 16.posma dienaskārtība

19.00 reģistrācija
19.20 dalībnieku sapulce
19.30 kvalifikācija
ap 20.30 finālbraucieni
ap 21.30 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība „Kartinga attīstības centrs”