Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Subaru Rally Team" ar visām trim ekipāžām

"Subaru Rally Team" ar visām trim ekipāžām
Foto: www.subarurallyteam.lv

Nedēļas nogalē Jūrmalas pilsētā un Madonas apkārtnes ceļos tiks aizvadīts pēdējais Latvijas čempionāta posms "Parex rally Latvija". Kā jau ierasts , dalībnieku skaitu kuplinās arī "Subaru Rally Team Latvia" ekipāžas.

Lai arī čempionāta ieskaitē piedalīsies tikai divas no trim komandas ekipāžām, rallija līdzjutējiem būs iespēja darbībā trasē redzēt visas trīs komandas ekipāžas.

Šodien sportisti iepazīstas ar asfalta ātrumposmiem Jūrmalas pilsētā, pēc vakar veiktās iepazīšanās ar trasi Madonas apkārtnes ceļos piloti nelielā telefonintervijā padalījās ar saviem iespaidiem par trasi.

Kaspars Šimkus, kurš ir nolēmis aizstāvēt savu otro vietu A+ klases kausa kopvērtējumā, ar lielu optimismu kā vienmēr teica: "Nu nez, nez, būs smagi, trase ātra un vietām ļoti slidena, vietām meža ātrumposmos ir dubļi ar mālu kopā, un tādos lielos ātrumos būs grūti atrast pareizo bremzēšanas punktu pirms līkumiem. Bet slīdēs jau visiem, tāpēc īpaši par to neuztraucos, un galvenais jau man ir nosargāt otro vietu kopvērtējumā. Brauksim kā pienākas."

Andis Grīnbergs arī atzīmēja lielos ātrumus dažos ātrumposmos, kas kopā ar viltīgām līkumu sasaistēm šo sacīksti padarā īpaši sarežģītu. "Labi ka pierakstot trasi lielāko dienas daļu lija lietus, tas palīdzēja saprast kurā līkumā slīdēs vairāk, kurā nē. Trase interesanta, varbūt nedaudz par ātru, bet kopumā visu izšķirs ekipāšu presme sastrādāties, un pareizi izveidota stenogramma."

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Valdmanis

  -1 [+] [-]

, 2008-10-03 10:34, pirms 16 gadiem
Nekas jauns...bla bla

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 17:15, pirms 16 gadiem
Katra zina raksts savadaks neka citam komandam!
Labak saprotams un inresantaks man ka rallija fanam
Zinu kas bus gaidams trase