Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kokins: "Svarīgākajos brīžos pievīla Laguta"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kokins: "Svarīgākajos brīžos pievīla Laguta"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti pēc neveiksmes Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstē pret "RKM" no Ribņikas (36:54) snieguši komentārus par aizvadīto sacīksti.

Atgādināsim, ka mūsu spīdvejisti diezgan pārliecinoši kapitulēja poļiem izbraukumā, tādējādi kārtējo reizi pierādot, ka mūsējiem izbraukumā iet grūti. Laikam jau vienīgais, kurš varētu justies apmierināts ar savu sniegumu bija Maksims Bogdanovs, kurš guva 15 punktus, bet īpaši neapmierināts bija Grigorijs Laguta, kurš guva tikai piecus:

"Esmu dusmīgs. Visvairāk es esmu pievīlis tieši sevi. "Grand Prix" pazaudēju savu labāko dzinēju, tāpat rezultātu ietekmēja arī tas, ka ieradāmies šeit pa taisno no Daugavpils neilgi pirms sacīkstēm. Rezultāts nav nemaz tik slikts, taču es varēju gūt arī vairāk punktu."

"Esmu apmierināts ar savu sniegumu, kaut arī pāris punktus es pazaudēju. Pēc vairākām tehniskām kļūmēm pirms sacīkstēm, es būtu apmierināts ar šādu rezultātu, taču tagad jūtu nelielu neapmierinātību. Ribņikā man parasti veicas diezgan labi, domāju, ka arī šodien to pierādīju," atzina Pāvels Mesjoncs.

Ļoti neapmierināts ar komandas līdera Grigorija Lagutas sniegumu bija komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins: "Uz uzvaru es necerēju, taču uz labāku rezultātu, sakarā ar to, ka pretinieku sastāvā trūka Lindbaka, gan. Svarīgākajos brīžos pievīla Laguta, taču tagad jau par vēlu raudāt. Domāju, ka savā trekā mēs vinnēsim, taču apzinos, ka tā vairs nav tā Ribņikas komandas, kas bija sezonas sākumā."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv