Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latviešu ekipāžas pie starta barjeras Beļģijā tomēr stāsies, varēja būt arī citādi

Jānis Celmiņš

Latviešu ekipāžas pie starta barjeras Beļģijā tomēr stāsies, varēja būt arī citādi
Jānis un Lauris Daideri
Foto: www.teamdaiders.lv

Ne bez problēmām vietas pie starta barjeras pasaules čempionāta posmā motokrosā ar blakusvāģiem, kas šajā nedēļas nogalē risinās Beļģijas pilsētā Genkā, nodrošinājušas Latvijas blakusvāģu ekipāžas.

Pirmajā kvalifikācijas braucienā ātrākais bija Daniels Vilemsens ar kantētāju Gertiju Eginku, bet otrie finišēja pasaules čempioni Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš. No latviešiem pirmajā grupā startēja kantētājs Elvijs Mucenieks, kurš kopā ar igauni Margo Sunnu ierindojās 12. vietā, tādējādi nodrošinot tikšanu pie starta barjeras sacensībās, kas risināsies rīt. Brāļi Jānis un Lauris Daideri kvalifikācijas braucienus nebeidza, izstājoties. Otrajā kvalifikācijas grupā uz starta stājās Māris Rupeiks un Kaspars Stupelis, taču, līdzīgi kā brāļi Daideri, arī viņi bija spiest izstāties.

Veiksme Latvijas ekipāžām tomēr uzsmaidīja. Tā sauktajā "pēdējās cerības" braucienā uzvarēja brāļi Daideri, bet otrie finišēja Kurpnieks un Stupelis, tādejādi tomēr spējot kvalificēties sacensībām, kas risināsies svētdien.

Izmantotie resursi:
sidecarcross.eu

  +7 [+] [-]

, 2010-07-03 21:35, pirms 14 gadiem
Man jau gan liekas Rupeiks, Stupelis nevis Kurpnieks, Stupelis! Bet vienalga malači mūsējie.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-03 21:51, pirms 14 gadiem
guga-6 rakstīja: Man jau gan liekas Rupeiks, Stupelis nevis Kurpnieks, Stupelis! Bet vienalga malači mūsējie.
labs, divi kantētāji uz viena moča bez pilota, nav jau brīnums ka nebeidza kvalifikāciju un nācās braukt pēdējo cerību

     [+] [-]

, 2010-07-04 09:36, pirms 14 gadiem
Mana braala brauceeju sauc Margo Sonn nevis sunna