Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien Baltijas kauss kartingā

Jānis Pārums

Sestdien Baltijas kauss kartingā
Foto: Kārlis Kupruks

Sestdien, 4.jūlijā, Sporta kompleksā "333" pie Ropažiem notiks Baltijas kausa 4.posms un Latvijas kartinga čempionāta 3.posms kartingā. Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 60 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Sportisti sacenstīsies astoņās ieskaites klasēs.

Sacensībās paredzami vairāki principiāli kartingistu dueļi. Lielakā intriga būs Rotax Max Junior klasē – vai mūsu Reinis Nitišs arī šoreiz pārspēs vienu no Eiropas labakajiem kartingistiem igauni Āvo Talvaru. Tāda pati sīva spēkošanās paredzama arī Rotax Max DD2 klasē starp Henriju Grūbi un lietuvieti Kevinu Grahoļski, bet Rotax Mini Max klasē pirmo reizi šosezon tiešā cīņā trasē mērosies spekiem iepriekšējo divu posmu uzvarētāji Mārtiņs Steinerts un igaunis Kairo Kivi.

Sestdien, 4.jūlijā, sacensības sākas pulksten 10.30 ar brīvajiem treniņiem, pulksten 12.00 sākas kvalifikācija, 14.00 priekšfinālu braucieni, bet no pulksten 16.15 finālbraucieni. Ieeja bez maksas.

Šogad Latvijas kartinga čempionātā ir seši posmi, no tiem trīs vienlaikus arī Baltijas kausa posmi. Informācija par sacensībām kartings.org.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Saukāns, LAF preses sekretārs

     [+] [-]

, 2009-07-03 12:17, pirms 15 gadiem
Kuru ta tas intereseee?????!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-07-03 12:38, pirms 15 gadiem
Mani.

Ja tevi nē, tad pisies.