Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gronholms startēs Eiropas Rallijkrosa Zviedrijas posmā

Gronholms startēs Eiropas Rallijkrosa Zviedrijas posmā
Markuss Gronholms pie "Ford Fiesta"
automašīnas
Foto: www.serviceparknews.com

Divkārtējais pasaules čempions WRC rallijā Markuss Gronholms, kurš kā zināms ir beidzis savas aktīvās sporta gaitas rallijā, šajā nedēļas nogalē piedalīsies Eiropas Rallijkrosa čempionāta Zviedrijas posmā.

Jau ziņojām, ka Gronholms nolēmis pievērsties rallijakrosam, kur viņš startēs ''Motor Sport Evolution team'' komandā. Viņa rīcībā būs 600 zirgspēku jaudīgs ''Ford Fiesta'' automobilis un plānots, ka somu sportists piedalīsies sešos 2008.gada Eiropas Rallijkrosa posmos. Tāpat sportists neizslēdz iespēju piedalīties kādā Norvēģijas Rallijkrosa posmā.

"Esmu pārsteigts par testos uzrādītajiem rezultātiem ar šo ''Ford Fiesta'' automobili," iesāk Gronholms. "Visvairāk jau no dzinēja. Nezinu ko vairāk pateikt par šo mašīnu, jo neko daudz nezinu par rallijkrosu. Vienīgi manas rokas sitas pret mašīnas durvīm, jo tās ir garas. Lai arī esmu nedaudz nervozs, ticu, ka tas būs aizraujoši."

"Šis ir savādāks rallija veids, tāpēc tas nav tā, it kā es būtu tagad nolēmis atgriezties. Protams, gribu sacensties, jo to esmu darījis veselus 20 gadus. Trīs posmi rallijkrosā priekš manis ir labi. Gribu uzvarēt, taču tas šoreiz nav iespējams, jo es tikai apgūstu šo jauno rallija veidu. Mans vienīgais mērķis ir gūt prieku."

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 23:22, pirms 16 gadiem
veiksmi.

     [+] [-]

, 2008-07-03 23:25, pirms 16 gadiem
Markuss ze best!
Lai veicas

  +2 [+] [-]

, 2008-07-03 23:26, pirms 16 gadiem
Sasodīts kā šamējo gribētu redzēt Bauskā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-04 08:59, pirms 16 gadiem
tai mazajai Fiestai 600Zs?!? Tas tik ir kaut kas...SPRIDZEKLIS!