Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Grīnieks uzvar, Paiders turpina dzert šampanieti

Juris Grīns
Juris Grīns

Grīnieks uzvar, Paiders turpina dzert šampanieti
Foto: openkart.lv

Ar pārliecinošu Kristapa Grīnieka uzvaru noslēdzās 2017. gada Openkart čempionāta ceturtais posms jaudīgu kartingu atjaunotajā Plytine kartodromā Viļņā.

Grīnieks savā 70. sacīkstē izcīnīja sesto uzvaru un kopvērtējumā pakāpās uz ceturto vietu, taču, ņemot vērā, ka Kristaps ir aizvadījis tikai trīs no četrām sacīkstēm, šis ir kārtējais pieteikums uz čempiona titula ambīcijām.

Otrā vieta Madonas posma uzvarētājam Rūdolfam Šmitam, kurš nule kā aizvadīja lielisku sacīksti "Dzintara aplis" sacīkstēs ar savu Žiguli, kāpdams uz goda pjedestāla arī tur.

Trešais finišēja kopvērtējuma līderis Renārs Paiders, kuram šosezon šampanietis jādzer visos posmos. Renārs arī palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā.

Soli aiz pjedestāla finišēja Ričards Žeļnoronks, kuram uzvara gan Izaicinājuma kausa, gan debitantu ieskaitē.

Lielisks finālbraucienos bija Jānis Čudovs: pacietīgi un gudri uzvarējis "B" finālu, "A" finālā Jānis aizcīnījās līdz piektajai vietai, pa ceļam uzrādot arī visas dienas labāko apļa laiku.

Sestais finišēja Oļegs Moskals, braucējs, kurš, kā debitants, sāk likt domāt par to, ka viņā slēpjas labs sportista talants, viens no vairākiem sacīkstes pārsteigumiem. Tieši aiz viņa līniju šķērsoja Kristaps Ķilkuts, beidzot parādot to potenciālu, kas viņā ir.

4. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Izaicinājuma kausa 4. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
90+ ieskaites 4. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Informāciju sagatavoja:
Openkart - amatieru kartinga sacensības