Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Openkart čempionāta 2.posmā karjeras trešo uzvaru izcīna Grāvītis

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Openkart čempionāta 2.posmā karjeras trešo uzvaru izcīna Grāvītis
Foto: Toms Kalnītis

Ar Didža Grāvīša trešo karjeras uzvaru svētdien, 2. aprīlī, noslēdzās 2023. gada Openkart čempionāta otrais posms.

Auksta, ļoti vējaina, bet par laimi saulaina diena Jelgavas "Rullītī" pulcēja 67 dalībniekus. Savu trešo uzvaru karjerā izcīnīja Didzis Grāvītis (4X4), aiz viņa viss "Movers.lv" trio - Andrejs Laipnieks otrajā, Dāvis Zalmans trešajā un Kaspars Ritums ceturtajā vietā.

Pirmo sešinieku noslēdza "Pirmie" Rūdolfs Šmits un Edgars Sproģis. Komandām kārtējā pārliecinošā uzvara "Movers.lv", otro reizi otrie "4X4" ar Didzi, Ruslanu Dzeni un Aleksandru Špatcu sastāvā, bet trešā vieta "Pirmie" ar Rūdolfu, Edgaru un Aurēliju Skromovu.

Izaicinājuma kausā atkal uzvara "Atkal uzvara" braucējam Kristoferam Caunem, kurš pārliecinoši piesakās uz šī gada Izaicinājuma kausu, otrais Jānis Kornis (F1 fani), trešais Aleks Zemiks. Debitantiem uzvara Patrikam Ločmelim, otrais ieskaitē Eliss Dukaļskis, trešais Aleksandrs Špatcs.

95plus ieskaitē pirmā uzvara ar pirmo mēģinājumu Edgaram Silanžam, kas bija interesants un patīkam pārsteigums smago braucēju konkurencē, jo Edgars aiz sevis atstāja 2011. gada Openkart čempionu Zinti Grandbergu un divkārtējo ieskaites uzvarētāju Nauri Agafonovu. Dāmu ieskaite ieskrienas negribīgi, Iveta Akmeņkalne bija vienīgā, bet jāatzīst aizvadīja labu konkurētspējīgu sacīksti.

Kopvērtējums:
1. Andrejs Laipnieks 92
2. Dāvis Zalmans 73
3. Kristofers Caune 66
4. Didzis Grāvītis 63
5. Ruslans Dzenis 62

Komandas:
1. MOVERS.LV 40
2. 4X4 32
3. PIRMIE 24
4. ATKAL UZVARA 24
5. WHITE DIGITAL 20

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

     [+] [-]

, 2023-04-04 08:22, pirms 2 gadiem
Varētu kopvērtējuma tabulu ielikt, lai tauta redz, kurā vietā kurš ir finišējis.