Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

G.Laguta "Lokomotīvē" vēl uz gadu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

G.Laguta "Lokomotīvē" vēl uz gadu
Grigorijs Laguta
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Viens no vislabāk pazīstamajiem Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistiem Grigorijs Laguta pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz vienu sezonu, tādējādi arī 2010. gadā viņš ar saviem braucieniem priecēs Daugavpils publiku.

Grigorijs Laguta ir viens no vislabāk pazīstamajiem spīdvejistiem Latvijā. Vladivostokā dzimušais braucējs jau vairākas sezonas pēc kārtas pārstāv Daugavpils "Lokomotīvi", kā arī Latviju "Grand Prix" seriāla posmos. Lielā mērā tieši pateicoties viņa sniegumam, "Lokomotīve" šosezon spēja iekļūt Polijas 1. spīdveja līgas finālā, kurā gan startēt atteicās, samierinoties ar otro pozīciju.

Ilgāku laiku spīdveja cienītāji bija neziņā, vai Grigorijs paliks komandā, vai nē, taču tagad kļuvis skaidrs, ka Laguta Daugavpilī brauks vēl vismaz vienu sezonu. Komandas sastāvs nākamajai sezonai jau ir praktiski nokomplektēts - līgums tiks parakstīts vēl tikai ar vienu spīdvejistu.

2010. gadā "Lokomotīvē" brauks Artjoms un Grigorijs Lagutas, Čārlijs Gjede, Romāns Považnijs, Maksims Bogdanovs, Jevgēņijs Karavackis un Vjačeslavs Giruckis.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-03 14:31, pirms 14 gadiem
lieliska ziņa komandai!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-03 15:34, pirms 14 gadiem
Diezgan LATVISKA komanda...

     [+] [-]

, 2010-01-04 11:20, pirms 14 gadiem
nu lokomotīve bez Lagutas nebūtu lokomotīve!

     [+] [-]

, 2010-01-04 12:09, pirms 14 gadiem
jā, labāk lai ir LATVISKA un dir....ā, nekā starptautiska, kura nes Latvijas vārdu pasaulē! Apriebies stūlbais nacionālisms!