Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Justs uzvar Nāciju kausa kvalifikācijā "Open" klasē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Justs uzvar Nāciju kausa kvalifikācijā "Open" klasē
Augusts Justs

Eiropas Nāciju kausa izcīņa motokrosā ir sākusies ar sensāciju, jo Latvijas komandas sportists "Open" klasē Augusts Justs izcīnīja uzvaru savā braucienā, un Latvijas izlase kvalifikācijā izcīnīja augsto piekto vietu.

Kā pirmais šodien kvalifikāciju veica Toms Macuks, kuram padevās labs starts, un viņš braucienā izvirzījās 3. vietā, bet diemžēl piedzīvoja kritienu sacensību laikā un finišu sasniedza 12. vietā. MX1 klases braucienā diezgan labs brauciens padevās mūsu komandas braucējam Dāvim Līvam, un viņš finišu sasniedza 8. vietā, bet vislabāko sniegumu parādīja Open klases sportists Augusts Justs, kurš savā braucienā izcīnīja uzvaru.

Augusta Justa komentārs: "Starta vietas izlozē man nedaudz paveicās un es izvilku 10. numuru, kas man nodrošināja labu starta vietu pie barjeras. Izdevās uzķert lieliski starta momentu un uzreiz izvirzījos braucienā vadībā. Trase bija labi sagatavota un nebija īpaši bedraina, bet diezgan šaura, tāpēc apdzīšanas iespēju nebija īpaši daudz, un man izvirzoties uzreiz vadībā bija vieglāk noturēt pirmo pozīciju, kaut gan konkurenti no Francijas un Nīderlandes centās mani apsteigt brauciena laikā. Esmu apmierināts ar šodienas rezultātu un ceru, ka rīt arī izdosies tik pat veiksmīgi aizvadīt savus braucienos, bet apzinos, ka rīt cīņa būs daudz grūtāka, jo trasē būs jākonkurē gan MX2, gan MX1 klases sportistiem. Ceru, ka mūsu komanda rītdien spēs iepriecināt Latvijas līdzjutējus ar labu rezultātu."

Pēc pirmās dienas līderi ir mājinieki - Nīderlandes izlase, otrajā vietā atrodas Francijas izlase, bet mūsu kaimiņi igauņi ir izvirzījušies 3. vietā.

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs

     [+] [-]

, 2010-10-02 19:46, pirms 14 gadiem
Opsā! Vot tas ir pārsteigums. Lai veicas rīt!

     [+] [-]

, 2010-10-03 01:25, pirms 14 gadiem
Kolosālas ziņas. Patīkami dzirdēt. Veiksmi rīt. Saņemās letiņi