Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Māris Druva pievienojas ''Technical Art RX komandai''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Māris Druva pievienojas ''Technical Art RX komandai''
Foto: Technical Art RX

2. septembrī, Bauskas trasē ''Musa Raceland'', norisinās piektais rallijkrosa sacensību posms. Sacensībās piedalās arī Technical Art RX komanda. Šoreiz trīs dalībnieku sastāvā, jo jau bez līdzšinējiem dalībniekiem, Jānis Spundiņš un Viktors Ellers, komandai pievienojies arī pazīstamais un pieredzes bagātais rallijkrosa sportists Māris Druva.

Kā pastāstīja Druva, tad komandai nolēmis pievienoties, lai gūtu jaunu pieredzi un iespējas. Ar komandu pilnā sastāvā gan vēl nav bijis laika satikties, tādēļ rīt varēs novērtēt komandas darbību pilnā apmērā. Kā uzsvēra M. Druva, tad galvenās lietas ko viņš sagaida no komandas ir sadarbība, atbalsts un iespēja gūt lielākus panākumus kopumā.

"Komandas darbs ir vismaz 70 % no visa pasākuma, pārējie 30 % ir mans darbs trasē, jo ļoti daudz ir jāstrādā pirms sacensībām, lai sacensībās būtu pareiza taktika un tehnika labā kārtībā, tikai tad var cerēt uz panākumiem," tā piebilda Māris Druva.

Vaicāts, vai būs gatavs dalīties savā sportista pieredzē ar pārējiem komandas dalībniekiem, Druva smaidot atzīst, ka ar šo to noteikti var dalīties, tomēr visas kārtis atklāt nedrīkst.

Runājot par sacīkstēm, Druva uzsver, ka tās būs ļoti smagas, spriežot pēc gaidāmajiem laikapstākļiem, gaidāms lietus un dubļi, tas nozīmē, ka būs pārbaudījums ne tikai pašam sportistam, bet arī komandai kopumā. Kā piebilda Druva, jācer uz tehnikas izturību un veiksmi braucot trasē.

Izmantotie resursi:
Technical Art RX