Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rossi: "Es nedrīkstu atslābināties!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rossi: "Es nedrīkstu atslābināties!"
Valentino Rossi.
Foto: AFP

Bijušais ''Moto GP'' čempions itālis Valentino Rossi uzskata, ka, lai uzvarētu šī gada čempionātā, viņam būs krietni vien jāpasvīst, pat neskatoties uz to, ka aizvadītajās trīs sacīkstēs viņš kāpis uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

Atgādinām, ka Valentino Rossi svētdien septīto reizi pēc kārtas izcīnīja uzvaru Mudžello trasē Itālijā. Kopvērtējumā Rossi savu tuvāko sekotāju Dani Perdrosu apsteidz par 12 punktiem.

Rossi jau paspējis uzvarēt trīs sacīkstēs pēc kārtas, kļūstot par vienīgo braucēju, kam šosezon izdevies uzvarēt vairāk nekā vienās sacensībās, taču tas neļauj itālim ieslīgt pašpārliecinātībā.

''Pagājušogad es piedalījos 18 sacīkstēs un uzvarēju vien četrās. Šosezon braucu krietni vien labāk, un rezultāti neizpaliek, tomēr es nevaru atslābināties, jo man uz papēžiem min Pedrosa. Čempiontituls joprojām ir mans galvenais mērķis, un to izcīnīt nebūs viegli,'' laikrakstā ''Gazzetta dello Sport'' citēts motosportists.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-06-03 17:58, pirms 16 gadiem
Nevar gan.

MotoGp man patiik vairāk kā F-1,aizraujoshaaka saciikste te.