Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autorallijs ''Kurzeme 2008'' sāksies ar kinoralliju

Jau 3. jūlijā sportisti, rallija fani, žurnālisti tiek aicināti uz autorallija ''Kurzeme'' ieskaņas ballīti. Kā pastāstīja rallija ''Kurzeme 2008'' organizators Dāvis Kalniņš, tad īpašā atmosfērā būs iespēja noskatīties filmas par tēmu – ātrums, adrenalīns, emocijas.

LMT autorallija čempionāta posms, autorallijs ''Kurzeme'' šogad notiks 4. un 5. jūlijā Liepājas un Kuldīgas rajona ceļos un sola īpaši sīvas cīņas un interesantām virāžām bagātus ātrumposmus.

Rallijs ''Kurzeme'' ir priekšpēdējais LMT Latvijas autorallija čempionāta posms, kurā lielā mērā tiks izšķirts, kurš šogad izcīnīs uzvarētāja laurus un čempionu titulus.

Visi interesanti ir aicināti 3. jūlijā plkst. 21:00 ''Pūt’ Vējiņos''. Būsim priecīgi, ja atradīsiet laiku, lai apmeklētu Brīvdabas kino Liepājā un kopā ar sportistiem, rallija atbalstītājiem un līdzjutējiem noskatīsieties filmas par tēmu – rallijs ir ātrums, adrenalīns un emocijas.

Rallija ģenerālsponsors „Energoremonts Rīga”, atbalsta Liepājas dome, Siemens, Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvalde, Liepājas osta, Lauma Fabrics; Tengtools un Luna, Canon IB serviss,. Apdrošina – IF; biļetes “Biļešu servisā”; informē: Radio Skonto; Liepajniekiem.lv, TV Dzintare, Privātā dzīve. LRČ oficiālā televīzija – LTV7.

Informāciju sagatavoja:
Līga Ratniece-Kadeģe
autorallija "Kurzeme'2008"
preses sekretāre