Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī šovasar Madonā notiks vēsturisko kartingu sacensības

Juris Grīns
Juris Grīns

Arī šovasar Madonā notiks vēsturisko kartingu sacensības
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Tradicionālās bērnu un jauniešu un vēsturisko kartinga spēkratu sacensības šogad norisināsies 28. un 29. jūnijā, kā ierasts Madonā. Balvu fonds nemainīgs – motori, riepas un "Mychron".

Pagāšogad tika aizsākta jauna tradīcija – "Indiāņa kauss", kas pamatā ir mehāniķu gonka ar nomas kartingiem. Visiem ļoti patika, tāpēc tiek turpinās arī šogad. Piektdienā, pēc "Rotax" klašu treniņiem, tiks izcīnīts nu jau otrais "Indiāņa kauss".

Vēsturiskajās klasēs aicināti dalībnieki ar deviņdesmito gadu tehniku "Formula A" un "Formula C" kategorijas kartingiem. Minskām un čezetām viss pa vecam – ir "Retro" klase, kur jābrauc gan ar vēsturisko šasiju, gan vēsturiskajām riepām, ir "Retro-Sport" klase, kur jābrauc ar vēsturisko šasiju, bet riepu izvēle brīva, un ir M125 / CZ125 klases, kur drīkst izmantot arī mūsdienīgu šasiju.

Pieteikšanās sacensībām jau ir aktīva. Skatītājiem ieeja būs bez maksas.

Sīkāka informācija: Sākums / Prokart - kartinga sacensību seriāls | Sākums - Latvijas Automobiļu Federācija

Izmantotie resursi:
Sākums / Prokart - kartinga sacensību seriāls