Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Frencens atgriežas autosportā

Frencens atgriežas autosportā
Heincs Haralds Frencens.

Bijušais Pirmās formulas un DTM autosacīkšu braucējs Heincs Haralds Frencens "Aston Martin" komandas sastāvā startēs ikgadējā Lemānas 24 stundu braucienā, kas šogad notiks 14. un 15. jūnijā.

"Aston Martin" komanda paziņojusi, ka tās dalībnieki gadskārtējās izturības sacīkstēs būs Frencens, itālis Andrea Pičīni un austrietis Karls Vendlingers. Interesanti, ka otrs komandas braucējs, kuram ir F-1 sacīkšu pieredze - Vendlingers deviņdesmito gadu vidū startēja "Sauber" komandas sastāvā plecu pie pleca ar Frencenu.

40 gadus vecais Frencens, kurš pēc aiziešana no F-1 2003. gadā vēl trīs gadus turpināja startēt DTM salonautomobiļu sacīkstēs un pēc tam pazuda no autosporta skatuves, savā karjerā jau reizi ir startējis Lemānas sacīkstēs. Tiesa, tas notika pirms 16 gadiem - 1992. gadā.

"Man ir liels prieks atgriezties tik slavenās sacīkstēs, īpaši kopā ar tik pazīstamu komandu kā "Aston Martin", kas ir daļa no motoru sporta vēstures. Trase, protams, ir ļoti smaga, taču visgrūtāk mums būs saglabāt koncentrēšanos 24 stundu garumā," atzinis pats vācu sportists.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-05-02 17:44, pirms 16 gadiem
Atgriežas nav īstais vārds, viņš šogad piedalījās Speedcar Series.