Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ārkārtējās situācijas pagarināšana maina ziemas kalendāru

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ārkārtējās situācijas pagarināšana maina ziemas kalendāru
Publicitātes foto

Līdz ar valstī noteiktās ārkārtējās situācijas pagarināšanu līdz 7. februārim, pārcelti līdz šim datumam paredzētie Folkreisa Ziemas kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa posmi.

Laikā līdz 7. februārim bija paredzēti trīs no četriem plānotajiem posmiem – Bauskā, Vecpilī un Brenguļu autotrasē. Bauskas un Vecpils posmi šobrīd tiek pārcelti uz nenoteiktu laiku, savukārt Brenguļu nakts sacīkstes tiek pārceltas nedēļu uz priekšu – 13. februāri. Šis posms, attiecīgi, šobrīd kļuvis par iespējamo ziemas sezonas atklāšanas sacīksti. Organizatori arī ziņo, ka, ja posms nevarēs notikt arī 13. februārī, tas tiks atcelts pavisam.

Nedēļu vēlāk paredzēts posms Pilskalnu trasē, kas savu norises datumu – 20. februāri — šobrīd nemaina. Vecpils un Mūsas posmu norise iespējama laikā no 27. februāra līdz 28. martam, jo marta beidzamā nedēļas nogale noteikta kā pēdējā, kurā var tikt ieplānotas ziemas Folkreisa un autokrosa sacensības.

Jāņem vērā, ka šīs var nebūt pēdējās ziemas sacensību kalendāra izmaiņas. Pirmkārt, var tikt pagarināta ārkārtējā situācija valstī, otrkārt, posmu norise ir atkarīga arī no atbilstošiem laika apstākļiem.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv