Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Klausītava | "Sudraba Zēni" #7: Trenējošais menedžeris, olimpiskais čempions | Raimonds Feldmanis

Andrejs Siliņš

Klausītava | "Sudraba Zēni" #7: Trenējošais menedžeris, olimpiskais čempions | Raimonds Feldmanis
Raimonds Feldmanis. Foto: Arnolds Auziņš, Beāte Bērziņa / Latvijas Radio

Raimonds Feldmanis 2013. gada vasarā bija Artūra Štālberga vadītās Latvijas U20 izlases treneru štābā kā asistents, taču ne tikai - viņš vienlaikus veica arī menedžera pienākumus. 2023. gadā Raimonds ir olimpisko čempionu treneris un viens no pieprasītākajiem 3x3 basketbola treneriem pasaulē, sarakstījis grāmatu par basketbolu un turpinājis attīstīt personību ne vien basketbola, bet arī akadēmiskajā vidē. Īpašu uzmanību pievērsis basketbolistu psiholoģiskajai sagatavotībai.

Viens no retajiem Latvijas treneriem, kuriem ir pieredze darbā NBA vasaras līgā. Strādājis ar Latvijas jauniešu izlasēm un bijis asistents gan Latvijas, gan Ukrainas pieaugušo valstsvienībās.

Podkāsts "Sudraba Zēni" atskatās uz 2013. gada jūlija notikumiem, kad Latvijas U20 jauno vīriešu basketbola izlase paveica to, kas pēc neatkarības atgūšanas nekad iepriekš Latvijas izlasēm nebija izdevies - iekļuva Eiropas čempionāta finālā.