Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Pagarinājuma varonis Batņa: "Sanāca kaut kā iemocīt ripu iekšā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pagarinājuma varonis Batņa: "Sanāca kaut kā iemocīt ripu iekšā"
Oskars Batņa. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Pirmdienas vakarā vēsturisku uzvaru guva Latvijas izlase, kas pirmo reizi pasaules čempionātā pārspēja Čehiju – 4:3. Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Oskars Batņa, kurš norādīja, ka komandai ticība nav zudusi arī pēc diviem zaudējumiem turnīra ievadā.

"Tas atkal ir ieraksts vēsturē," teica Oskars Batņa. Pirms diviem gadiem viņš guva vārtus arī vēsturē pirmajā uzvarā pret Kanādu. "Ir prieks, ka varu piedalīties šajā stāsta. Beidzot uzvaram čehus, ir patiess prieks."

"Atdevu Jakam. Redzēju, ka viņu trešais cilvēks ir man aiz muguras, un vienkārši slidoju uz vārtiem, cerēdams, ka būs atlēkusī ripa. Sanāca kaut kā iemocīt viņu iekšā," izšķirošo metienu atcerējās centra uzbrucējs. Batņam, kurš aizvada ceturto pasaules čempionātu karjerā, tie bija trešie vārti. Līdzās precīzajiem metieniem pret čehiem un kanādiešiem viņš pirms gada guva vārtus arī uzvarā pret Lielbritāniju.

"Mēs katrā spēlē pieliekam klāt. Šodien bija daudz, daudz, daudz mazāk kļūdu. Manuprāt, nospēlēja arī tas, ka mēs bijām svaigāki – viņiem tomēr vakar bija spēle. Mēs bijām pārliecināti, ka varam uzvarēt. Ticība nepazuda, un rezultāts ir pozitīvs. Sanāca realizēt savus momentus, un pārliecība uzreiz atgriežas. Kad sāk krist, kad saproti, ka laimīgās ripiņas nāk uz tavu pusi, uzreiz pārliecība atnāk līdzi," pauda Batņa.

Svētdienas pēcpusdienā Latvijas izlases hokejistiem tika atvēlētas brīvās stundas, lai apsveiktu mammas un paviesotos pie ģimenēm. "Apciemoju, sabučoju mammu. Tētim vakar bija dzimšanas diena. Cerams, ka sanāca forša dāvana viņiem vakardienā," smaidīja Batņa.

"Šodien izbaudām uzvaru, bet rīt treniņš un gatavošanās nākamajai spēlei," pēc mirkļa par pasaules čempionāta skarbo ritmu atgādināja uzbrucējs. Latvijas izlase nākamo spēli aizvadīs trešdien pulksten 16:20 pret Norvēģiju.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +2 [+] [-]

, 2023-05-16 03:06, pirms gada
molodets- īsts cīnītājs

  +1 [+] [-]

, 2023-05-16 10:15, pirms gada
specha rakstīja: molodets- īsts cīnītājs
Ja Silovs tavā valodā ir molodets ,tad Gudijs ir starovets ?

     [+] [-]

, 2023-05-16 12:38, pirms gada
j888 rakstīja: Ja Silovs tavā valodā ir molodets ,tad Gudijs ir starovets ?
Vēl kāds no okupantu līgas leksikas netiek vaļā