Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Slovākijai PČ Rīgā nepalīdzēs arī 2022. gada drafta pirmais numurs Slafkovskis

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovākijai PČ Rīgā nepalīdzēs arī 2022. gada drafta pirmais numurs Slafkovskis
Jurajs Slafkovskis. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Monreālas ''Canadiens'' hokejists Jurajs Slafkovskis pēc sezonas beigām medijiem apliecināja, ka ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Slovākijai šī gada pasaules čempionātā, kurš maijā notiks Somijā un Rīgā.

Slovākijas hokeja izlase 2023. gada pasaules čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi Rīgā. Vēl B grupā būs tādas komandas kā Kanāda, Čehija, Šveice, Kazahstāna, Norvēģija un Slovēnija. Jau iepriekš tika ziņots, ka šī gada turnīrā Krievijas invāzijas Ukrainā dēļ slovākiem nepalīdzēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējošie Mihals Caikovskis, Adams Liška, Tomašs Jurčo, Mihals Krištofs, Kristians Jarošs, Jūliuss Hudāčeks, Adams Huška un Patriks Ribārs.

Tāpat Slovākijas rindās nespēlēs 2022. gada drafta pirmais numurs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Jurajs Slafkovskis, kurš janvārī Monreālas ''Canadiens'' rindās iedzīvojās ķermeņa lejasdaļas savainojumā. Debijas sezonā Slafkovskis laukumā vairs nedevās, 39 mačos iekrājot četrus vārtus un sešas piespēles. Pēc sezonas beigām sarunā ar medijiem uzbrucējs uzsvēra, ka šogad Slovākijas sastāvā pasaules čempionātā nespēlēs.

''Pēdējo reizi uz ledus biju 15. janvārī. Slovākijai ir arī citi meistarīgi hokejisti, kuriem ir bijusi spēļu prakse. Būtu jocīgi, ja es bez tādas vienkārši atbrauktu un tiktu sastāvā. Uzskatītu citādāk, ja sezonas beigās nospēlētu pāris spēles. Man nepieciešamas vēl pāris nedēļas, lai ieietu formā un varētu pilnvērtīgi trenēties. Komandai neko daudz nepalīdzētu, ja es varētu parādīt tikai 50% no tā, ko spēju,'' par lēmuma iemesliem teica Slafkovskis.

Slovākijas sastāvā Slafkovskis piedalījies divos pasaules čempionātos. 2021. gadā viņš sešās spēlēs punktus neiekrāja, bet iepriekšējā turnīrā astoņās spēlēs uzbrucējam trīs vārti un sešas piespēles. Tāpat ar septiņiem gūtajiem vārtiem Slafkovski atzina par pēdējo ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Latvija pret Slovākiju aizvadīs turnīra otro spēli, savstarpēji spēkojoties 13. maijā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/video/~2661907

     [+] [-]

, 2023-04-11 11:19, pirms gada
Ar Hariju tāpat nebūs aršana.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 11:39, pirms gada
Protams ar Hari pie stūres būs cīņa par vietas saglabāšanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:26, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Izlidosim uz bē diviziju
un ja arī izlidos, kas no tā mainīsies? maza bēda LV sportā un jauniešu dzīvē, tāpat ies trenēties hokejā

  +2 [+] [-]

, 2023-04-11 13:34, pirms gada
Priekš LV laba ziņa

  +3 [+] [-]

, 2023-04-11 15:57, pirms gada
[quote two_goats_one_champion]
Izlidosim uz bē diviziju
Šādus kometārus es lasu katru pavasari,kopš SC pastāv.Tie komentētāji sen jau no šejienes pazuduši,vai simto reizi nomainījuši savus nikus,bet Latvija kā spēlē elitē tā arī spēlē ,visiem skauģiem par skādi😀

  -3 [+] [-]

, 2023-04-11 16:23, pirms gada
Ar barvedi viss saies, ko jūs tur pukst visu laiku? Jums kāda labāka opcija?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-11 17:19, pirms gada
Davz rakstīja: Ar barvedi viss saies, ko jūs tur pukst visu laiku? Jums kāda labāka opcija?
Un es jau domāju, kur mūžīgais molodčiks un ģērētājs pazudis. Izrādās nomainījis niku Kas tev saies? OS un PČ neparādīja, ka pie barveža ir atpakaļ pie bakstīšanās, izlases fiziskais ir ļoti vājš un par to pašu top8 var vispār nedomāt? Nerunājot par to, ka tavs barvedis ir konkrēts tukštirsējs?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-11 17:20, pirms gada
alguns rakstīja: [quote two_goats_one_champion]
Izlidosim uz bē diviziju
Šādus kometārus es lasu katru pavasari,kopš SC pastāv.Tie komentētāji sen jau no šejienes pazuduši,vai simto reizi nomainījuši savus nikus,bet Latvija kā spēlē elitē tā arī spēlē ,visiem skauģiem par skādi😀
Varēja tik pa gadiem iemācīties, ka tā B grupa sen jau saucās savādāk

  -2 [+] [-]

, 2023-04-11 17:59, pirms gada
Slafkovskim 39 NHL pamatturnīra spēles, kurās iekrāja 10 (4+6)
Nekas īpašs..

  +3 [+] [-]

, 2023-04-11 18:28, pirms gada
inis2 rakstīja: Slafkovskim 39 NHL pamatturnīra spēles, kurās iekrāja 10 (4+6)
Nekas īpašs..
Jā, mums tādu, cik tik vajag...

     [+] [-]

, 2023-04-12 10:34, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Un es jau domāju, kur mūžīgais molodčiks un ģērētājs pazudis. Izrādās nomainījis niku Kas tev saies? OS un PČ neparādīja, ka pie barveža ir atpakaļ pie bakstīšanās, izlases fiziskais ir ļoti vājš un par to pašu top8 var vispār nedomāt? Nerunājot par to, ka tavs barvedis ir konkrēts tukštirsējs?
Vēlviens čurbāns savu delīriju izpauž. Niks nav mainīts sazin cik gadus. Ej geimo tālāk, prātvēdēr