Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

R. Ābols: "Vairākums izšķir spēles. Vakar mums bija labs vairākums, tāpēc vinnējām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

R. Ābols: "Vairākums izšķir spēles. Vakar mums bija labs vairākums, tāpēc vinnējām"
Rodrigo Ābols. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas izlases un Zviedrijas kluba "Orebro" kapteinis Rodrigo Ābols pirms dueļa pret zviedriem atzina, ka treniņā strādāts pie iziešanas no aizsardzības zonas zem pretinieku spiediena, kā arī komentēja Jāņa Jaka interviju no spēles pret Lielbritāniju.

"Redzējis Zviedrijas izlases spēles neesmu, bet gan jau viņi piedāvā zviedru standartu – ātru, tehnisku hokeju. Visi ātri slido, visi ir tehniski spēlētāji. Zviedrijas līgā, neatkarīgi no situācijas, divi iet forčekā. Pie tā strādājām arī treniņā – izeja no zonas zem spiediena," pauda Rodrigo Ābols, kurš pasaules čempionāta sešos mačos izcēlies ar vieniem vārtiem un vienu piespēli.

Treniņā liela uzmanība atkal tika veltīta darbam vairākumā. Pirmā brigāde savas aprises nav mainījusi, kaut pret Lielbritāniju tā zaudēja savas pozīcijas un tika pastumta malā. "Īsos turnīros, tik saspringtā grafikā nav daudz, pie kā treniņos strādāt. Taktikas lietas, lai katrs zina, kur slidot, un vairākums. Vairākums izšķir spēles. Vakar mums bija labs vairākums, tāpēc arī vinnējām," pauda Ābols. Visus trīs vārtus vairākumā iemeta otra brigāde.

Komandas kapteinis atzina, ka viņu drīzāk simpatizē spēles aizvadīšana pulksten 12:20, kā tas būs pret zviedriem. Tāpat viņš komentēja Jāņa Jaka interviju no pārtraukuma pret Lielbritāniju, kas aizsargs izteicās, ka "rezultāts ir dirsā".

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-05-23 22:14, pirms 2 gadiem
nu cerams ka vairakums bus ari labs pret Zviedriju bet nu Zviedriem cita kalibra aizsargi salidzinajuma ar Lielbritaniju