Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts piedāvā atteikties no skaistajiem zaudējumiem

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts piedāvā atteikties no skaistajiem zaudējumiem
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Dīvāna ekspertam kā zibens caur ķermenim izskrēja brīdī, kad Latvijas vārtos lidoja trešā angļu ripa. Notirpa pirkstu gali un uz pusplikā pakauša nosirmoja pārdesmit mati. Sāku jau pētīt Lietuvas izlases sastāvu, bet nē - vēl ir pēdējā cerība. Dīvāna eksperts nu liek galdā piedāvājumus, lai pārtrauktu skaisto zaudējumu sērgu Latvijas hokejā.

Knapi izmocītas uzvaras pret pastarīšiem. Varonīga cīņa un pēdējo minūšu zaudējumi pret hokeja lielnācijām. Šeit kaut kas ir jāmaina, jo pavasari no pavasara gaidām beidzot ceturtdaļfinālu un vismaz vienreiz dzīvē aizsniegšanos līdz medaļām, bet viss velti. Kā ir katru gadu ir tā desmitā, vienpadsmitā vai trīspadsmitā vieta tā arī tā paliek. Laiks mainīt gatavošanos spēlēm, lai laukumā izslido vīri kā ozoli - gatavie lāču plēsēji.

- Laiks ēst kā večiem! Lai varētu līmēt bortā naidnieku, vajag spēku. Pietiek pirmsspēles maltītēs bakstīties ap makaroniem un vistu krūtiņām. Nedod Dievs vēl kāds izdomās vegāniskajā salātu bārā uzkrāmēt sev teliņu zaļbarību. Pietiek! Gribam sasist zviedrus? Latvijas hokeja izlases večiem pirms spēles jānoēd kilograms ceptu pelmeņu un jāuzdzer pinte kvass, lai spēks ir kaulos!

- Nost ar kājbumbu! Kurš gudrinieks izdomāja, ka hokeja izlases večiem pirms spēlēm ir jānodarbojas ar bumbas spārdīšanu? Čaļi paskatās FIFA rangā un ierauga Latvijai 135 vietu. Par kādu uzvarētāju mentalitāti šeit var runāt? Harij, veikli soļo uz Tamperē tuvāko sporta preču veikalu un stiep vīriem florbola nūjas. Tur pasaules rangā esam piektie. Satrenēsim pirms mačiem veiklību, lai nav koka rokas un var golus samest kā nākas. Primsspēles florbols un ceturtdaļfināls kā bankā.

- Pietiek zaudēt ātrumā! Spēļu starplaiku studijās Oļegs ar Edgaru to vien dara kā spļaudās par to, ka netiekam līdzi jeņķiem, netiekam līdzi čehiem, netiekam līdzi angļiem. Laiks pieiet lietai zinātniski. Ekipējuma menedžerim jāsazvana brāļu Dukuru sencis un jānojautā visu par slidu pulēšanu un sildīšanu. Zinu, ka par nepareizu nūjas izliekuma rādiusu var dabūt divas minūtes kastē, bet neviens vēl nekad nav pieprasījis noņemt slidu temperatūru. Laiks inovācijām!

Lai otrdien zviedri birdina krokodila asaras,
Priekā, jūsu Dīvāna eksperts!

  +1 [+] [-]

, 2022-05-23 12:47, pirms 2 gadiem
Brāļu Dukuru fiziskā varēšana, ir lielāka, Man šķiet ka mūsu ātrākais slidotājs nav tik eksplozīvs cik Martins uztumj- Un arī viņu pašu izturība ir lielāka kā mūsu šodienas hokejistiem- piem OZO noskrēja kkur 3:30 Maratonu, Es priecātos ja varētu palīst zem 4h Kaut vēl ir daudz darba lai ko tādu izdarītu jo objektīvā varēšana sniegtos varbūt 4:15

  +1 [+] [-]

, 2022-05-23 13:04, pirms 2 gadiem
Nu ta gan salīdzināja futbolu ar florbolu!

     [+] [-]

, 2022-05-23 15:42, pirms 2 gadiem
JonijsBravo rakstīja: Brāļu Dukuru fiziskā varēšana, ir lielāka, Man šķiet ka mūsu ātrākais slidotājs nav tik eksplozīvs cik Martins uztumj- Un arī viņu pašu izturība ir lielāka kā mūsu šodienas hokejistiem- piem OZO noskrēja kkur 3:30 Maratonu, Es priecātos ja varētu palīst zem 4h Kaut vēl ir daudz darba lai ko tādu izdarītu jo objektīvā varēšana sniegtos varbūt 4:15
šo būtu interesanti patestēt. Domājmams, ka hokejisti eksplozivitātē daudz neatpaliktu no skeletonistiem (varbūt pat ir labāki). Par Ozo gan interesanti, vai viņš būdams savā top formā kā hokejists, būtu vismaz tik pat ātri noskrējis? No vienas puses var šķist muļķīgs jautājums, bet hokejistiem, kuriem ir augsta eksplozivitāte un jaudas īpašības bieži vien ir slikta izturība, jo šīs lietas nav paralēli attīstāmas. Arī Daugaviņš eXos minēja, ka Kūpera testā viņam īpaši neveicās.

     [+] [-]

, 2022-05-23 15:43, pirms 2 gadiem
peļmeņi un kvas - kaut kāda urlu diēta, bet nu tŗeņers jau arī padla_tvietis ... tur ne spēks kaulos, bet smirdoņa no abiem galiem .

     [+] [-]

, 2022-05-23 16:24, pirms 2 gadiem
JonijsBravo rakstīja: Brāļu Dukuru fiziskā varēšana, ir lielāka, Man šķiet ka mūsu ātrākais slidotājs nav tik eksplozīvs cik Martins uztumj- Un arī viņu pašu izturība ir lielāka kā mūsu šodienas hokejistiem- piem OZO noskrēja kkur 3:30 Maratonu, Es priecātos ja varētu palīst zem 4h Kaut vēl ir daudz darba lai ko tādu izdarītu jo objektīvā varēšana sniegtos varbūt 4:15
Jā, Ozoliņa rezultāts arī mani pārsteidza. Temps 5:05 kilometrs. Nezinu gan, kā viņš sevi tagad uztur formā, bet ļoti pieklājīgs rezultāts.

     [+] [-]

, 2022-05-23 16:46, pirms 2 gadiem
Par pelmeņiem pilnībā piekrītu, jo vizuāli izskatās, ka nevienam mūsējam nav vispār spēka un enerģijas ieiet kādam kaulā..

     [+] [-]

, 2022-05-23 18:01, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Par pelmeņiem pilnībā piekrītu, jo vizuāli izskatās, ka nevienam mūsējam nav vispār spēka un enerģijas ieiet kādam kaulā..
Laikam rijuši peļmeņi ...