Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Tiesneši pieslidoja un atzina, ka ir pieļāvuši kļūdu, bet ko tas dod?"

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vītoliņš: "Tiesneši pieslidoja un atzina, ka ir pieļāvuši kļūdu, bet ko tas dod?"
Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas izlase šovakar aizvadīja otro cīņu pasaules čempionātā hokejā. Valstsvienība divu dienu laikā piedzīvoja otro zaudējumu, šoreiz piekāpjoties ar 1:2 mājiniecei Somijai. Izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš neslēpa, ka ir sarūgtināts ar mača iznākumu.

"Somi spēlēja mazliet citādāku hokeju salīdzinājumā ar amerikāņiem. Šodien laukumā bija vērojama taktiska spēle. Taktiski mēs nospēlējām ļoti labi. Bijām šovakar pelnījuši vismaz vienu punktu un papildlaiku," pēc otrā zaudējuma sarūgtināts bija Vītoliņš.

"Puiši ievēroja spēles plānu. Bija asi pretuzbrukumi un iespējas arī trešajā periodā. Pietrūka mazliet veiksmes, jo mēs nezaudējām somiem ne ātruma ziņā, ne taktiskā ziņā. Cīņa bija līdzīga. Arī ar pašatdevi un disciplīnu puišiem šoreiz viss bija kārtībā. Rīt mums paredzēta bildēšanās. Secinājumus gan pārāk ātri neveiksim un runāsim par visu pēc fotografēšanās," turpināja Harijs.

"Negribu runāt par tiesnešiem, bet nu tādas rīcības parasti neveic. Uzskatu, ka pēdējās piecās spēles minūtēs ir jāļauj spēlēt. Vienīgais, ja ir bīstams uzbrukums un nogrūž vārtu priekšā, bet ne jau pie bortiem. Tiesneši pieslidoja un pateica, ka pieļāva kļūdu, bet ko tas dod? Neatkarīgi gan no šīs spēles - viss turnīrs vēl ir priekšā. Svarīgākās spēles vēl tikai būs. Redzējām, ka varam aizvadīt labu spēli un tagad ir laiks doties tālāk," pozitīvs bija Latvijas izlases stūrmanis.

Par Riharda Bukarta traumu un Artūra Kuldas nespēlēšanu Harijs bija lakonisks: "Rihardam Bukartam ir pārsists deguns, taču smadzeņu satricinājuma nav. Domāju, ka arī Artūrs Kulda uz nākamo spēli būs ierindā."

Nākamo maču pasaules čempionātā Latvijas izlases hokejisti aizvadīs jau pirmdien, kad spēkosies ar Norvēģiju. Spēles sākums plkst. 16:20.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-05-14 23:47, pirms 2 gadiem
Aklās zebras atkal mājiniekiem iedod uzvaru . Tieši tāpat kā toreiz pret BLR 😡🤮🤮

  -2 [+] [-]

, 2022-05-15 00:03, pirms 2 gadiem
Cik reizes tie "tiesneši" pieslidoja ?
Reāli kādas 4 reizes vajadzēja ,jo kļūdījās centīgi

     [+] [-]

, 2022-05-15 00:03, pirms 2 gadiem
Paldies, jā nu mož tiesnesim ar ripu ielaist, un tad pieslidot pateikt ka kļūdījies. Necieņa pret komandu. Nekas izņemot lamas prātā nenāk.

     [+] [-]

, 2022-05-15 01:43, pirms 2 gadiem
Te darbs federācijai, nav bijis čempis vēl , kur kvai vienā...divās spēlēs nebūtu mums nelabvēlīgi izšķirts spēles liktenis. Protams, pašiem bija jāiemet vairāk, taču, ja iedeva Dzirkalnam (pats ar vainīgs), tad nu neiedot pret Bukiju bija pilnīgs sviests, tīrs sods.

Bet zinot Kalvīškuili un Kozliju V kā jau mīkstie klusēs.

     [+] [-]

, 2022-05-15 02:09, pirms 2 gadiem
backtofire rakstīja: Te darbs federācijai, nav bijis čempis vēl , kur kvai vienā...divās spēlēs nebūtu mums nelabvēlīgi izšķirts spēles liktenis. Protams, pašiem bija jāiemet vairāk, taču, ja iedeva Dzirkalnam (pats ar vainīgs), tad nu neiedot pret Bukiju bija pilnīgs sviests, tīrs sods.


Bet zinot Kalvīškuili un Kozliju V kā jau mīkstie klusēs.
Izlasē tāds Dzirkalns nespēlē nemaz , bet gan Dzierkals 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

     [+] [-]

, 2022-05-15 13:13, pirms 2 gadiem
Es tik nesaprotu to vaimanāšanu. Bija 2min, nevis sakam, ka pēdējās min tādu nedod, bet padomājam vai aiz pretinieku vārtiem 3min pirms beigām ir nepieciešams spēlēt uz noraidijuma robežas?