Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Spēlēt tukšā "Arēnā Rīga" būs pasmagi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Spēlēt tukšā "Arēnā Rīga" būs pasmagi"
Izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns/Latvijas Hokeja federācija

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš norāda, ka pasaules čempionātā spēlēt tukšā "Arēnā Rīga" būs pasmagi. Ja ielaistu kaut 100 skatītājus, tad tribīnēs viņi būtu jūtami. Par to tika vēstīts kanālā "RīgaTV 24".

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš: "Negribu tagad aiziet politikā, ir daudz diskusiju par veselību. Ja vakcinētajiem cilvēkiem atļautu iet skatīties, tad, domāju, tas būtu diezgan pareizs lēmums. Jo kāpēc mums liek vakcinēties, ja tāpat nekur nelaiž? Tas viss, protams, jālemj ne man, jo ir dadzi cilvēki, kuri katru dienu ar to saskaras, gan jau viņi zinās, kas valstij ir pareizāk."

Arī nepilna arēna dotu papildu stimulu izlasei? "Ielaižot kaut 100 cilvēkus, tribīnēs viņus varētu just. Izejot uz treniņu lielajā "Arēnā Rīga", ir tāds baigais klusums. Kad spēlējām Olimpiskajā sporta centrā, tā atmosfēra varbūt bija labāka, jo, ienākot kādiem 30 nespēlējošiem cilvēkiem un vēl darbiniekiem, jau likās, ka tribīnēs ir kaut kāda dzīvība. Bet lielajā arēnā, protams, ir grūti, jo liela telpa un tukšums - tad diezgan pasmagi spēlēt," atzīst uzbrucējs.

.

Kā jau ziņots, Saeima šodien atlika lēmuma pieņemšanu pasaules čempionāta skatītāju sakarā, taču turnīrs Rīgā sāksies jau 21. maijā.

"Administratīvu šķēršļu likšana lēmumu pieņemšanai Saeimā man atgādina Rīgas domē pieredzēto. Deputātiem ir tiesības lemt par jebkuru jautājumu. Pat negatīvs lēmums ir labs lēmums, ja tas pieņemts normālā, nekavētā demokrātiskajā procesā," tviterī neapmierinātību pauž deputāts Krišjānis Feldmans, kurš atbalsta ideju par vakcinēto skatītāju laišanu uz PČ mačiem.

Izmantotie resursi:
"RīgaTV 24"

  +1 [+] [-]

, 2021-05-20 19:20, pirms 3 gadiem
Covids nekur nepazudīs. Ja nevaram ielaist vakcinētus cilvēkus tad kāds plāns vispār nākotnei ir?

     [+] [-]

, 2021-05-20 19:45, pirms 3 gadiem
Tikko virusologs paziņoja, ka vakcīna nepasargās pret vīrusu. Uzmetiens konkrēts

     [+] [-]

, 2021-05-20 20:08, pirms 3 gadiem
Vakcinējas, lai neslimotu (it kā).

     [+] [-]

, 2021-05-20 20:37, pirms 3 gadiem
A kam tagad viegli