Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Buncis: "Ar SPKC izrunājām jautājumus par droša čempionāta aizvadīšanu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Buncis: "Ar SPKC izrunājām jautājumus par droša čempionāta aizvadīšanu"
Edgars Buncis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF

2021. gada pasaules čempionāta hokejā orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis ticies ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) speciālistiem, lai pārrunātu pamatprasības pirms turnīra norises Rīgā.

Tikšanās laikā Edgars Buncis prezentēja pasaules čempionāta Covid-19 profilakses pasākumu noteikumus. Turnīra orgkomiteja izklāstīja prasības, kas skars sportistu, apkalpojošā personāla un akreditēto personu uzturēšanās kārtību viesnīcās, spēļu arēnās, treniņu arēnās, transportu, loģistiku, kā arī visu pasaules čempionāta dalībnieku ikdienas testēšanas procedūras.

“Mūsu saruna ar SPKC speciālistiem bija ļoti produktīva un saturīga. Kopīgi izrunājām visus aktuālos jautājumus par droša čempionāta aizvadīšanu mūsu galvaspilsētā. Orgkomiteja izskaidroja burbuļa turnīra formāta noteikumus, kas būs spēkā lielā hokeja notikuma laikā Rīgā. Pateicamies SPKC par dialogu, un ceru uz tikpat veiksmīgu turpmāko sastrādāšanos,” sacīja orgkomitejas vadītājs Buncis.

SPKC vadība pozitīvi novērtēja piedāvātos risinājumus, kas ļauj turpināt darbu pie tālākās izstrādes pasaules čempionāta rīkošanai. Tāpat SPKC sagaida pilnībā izstrādātu orgkomitejas un Starptautiskās hokeja federācijas apstiprinātu Covid-19 profilakses pasākumu noteikumus, kas tiks izvērtēts no SPKC un Veselības ministrijas puses, lai pieņemtu turpmākos lēmumus.

Informāciju sagatavoja:
Edgars Gaross
Komunikācijas menedžeris
Pasaules čempionāta orgkomiteja

     [+] [-]

, 2021-02-11 11:10, pirms 3 gadiem
drošākais ir nelaist LV visādus geiropas krustojumu čurbanus, kas te ievazās visādas zarazas.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-11 13:23, pirms 3 gadiem
Piešķirt SPKC brīvbiļetes !

     [+] [-]

, 2021-02-11 15:31, pirms 3 gadiem
Buncim poti!

     [+] [-]

, 2021-02-11 16:08, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: drošākais ir nelaist LV visādus geiropas krustojumu čurbanus, kas te ievazās visādas zarazas.
Drosak butu tadiem stulbeniem ka Tu i-netam nelaist ne tuvuma

     [+] [-]

, 2021-02-11 16:50, pirms 3 gadiem
Neatverot rakstu, mazā bildē izskatās, ka Buncis nepareizi nēsā masku. Atvēru rakstu, skatos, tā tikai bārda.