Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Baltkrievija sakauj Latvijas pretinieci Vāciju, čehi vēlreiz pieveic Slovākiju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Baltkrievija sakauj Latvijas pretinieci Vāciju, čehi vēlreiz pieveic Slovākiju
Naturalizētie Baltkrievijas izlases hokejisti Šeins Prinss (Nr. 84) un Frensiss Parē (Nr. 17). Foto: imago images/Zink/Scanpix

Pārbaudes spēlē pirms Rīgā gaidāmā IIHF pasaules čempionāta hokejā Baltkrievijas izlase izbraukumā Nirnbergā ar 4:1 apspēlēja vienu no Latvijas valstsvienības konkurentēm Vāciju.

Baltkrievijas komanda līdz astotajai minūtei spēja iegūt divu vārtu pārsvaru (2:0), pa reizei izceļoties Hermanam Ņesterovam un Dmitrijam Znaharenko. Otrās trešdaļas beigās Daniels Šmolcs mājiniekiem vienus vārtus atguva, bet pamatlaika pēdējā minūtē ripu tukšā vāciešu cietoksnī raidīja naturalizētais Frensiss Parē un Iļja Usovs.

Rītdien abas komandas savā starpā spēkosies atkārtoti. Jāmin, ka Vācijas izlase pārbaudes mačos pēdējo divu nedēļu laikā cietusi piecas neveiksmes piecās cīņās.

Vakara otrajā pārbaudes mačā Čehija smagā cīņā ar 2:1 pārspēja Slovākiju, gūstot sesto panākumu sešās pavasara spēlēs. Čehu rindās ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Ādams Musils un Andrejs Šustrs, savukārt slovākiem precīzs bija Martins Faško-Rudāšs. Jāatzīmē, ka pirmajā periodā netika ieskaitīts slovāka Petera Čehlarīka vārtu guvums.

Abas komandas savā starpā pasaules meistarsacīkstēs cīnīsies 1. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://www.deb-online.de/2021/05/0...

     [+] [-]

, 2021-05-08 09:17, pirms 3 gadiem
Nezinu,kas tur vāciešiem ar to sastāvu.No NHL arī labākajā gadījumā varētu palīdzēt tikai trīs spēlētāji.Protams,ja ir veseli un vēlēšanās braukt uz Rīgu.Jaunais talants Timo Štucle no Otavas,Rīsers no Buffalo un vārtsargs Timo Greiss no Detroitas.