Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Itālijas hokeja izlasē divi Covid-19 gadījumi, atcelta pārbaudes spēle pret Šveici

Rolands Eliņš

Itālijas hokeja izlasē divi Covid-19 gadījumi, atcelta pārbaudes spēle pret Šveici
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Šovakar Bīlē bija plānota Šveices un Itālijas hokeja izlašu pārbaudes spēle, kas tomēr nevarēs norisināties, jo Itālijas izlasē konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Pirms pārbaudes spēles veiktajos Covid-19 testos visai Šveices komandai tika uzrādīti negatīvi rezultāti, taču Itālijas izlases spēlētāju vidū tika konstatēti divi Covid-19 gadījumi. Tā rezultātā nolemts pārbaudes spēli atcelt.

Jauns pārbaudes spēles datums netiks nozīmēts, un Šveices izlasei nākamā pārbaudes spēle tagad būs pret Franciju, kad nedēļas nogalē tiks aizvadītas divas savstarpējas spēles. Pēc tam 14. un 15. maijā Šveicei paredzētas pārbaudes spēles pret Latviju.

Itālijas izlasei nākamās paredzētās pārbaudes spēles ir sestdien un svētdien pret Austriju. Pasaules čempionātā Itālija spēlēs vienā grupā ar Latviju, savstarpējo maču aizvadot 24. maijā.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...

Slēpts komentārs: enkuzens
Slēpts komentārs: Dandris

  -3 [+] [-]

, 2021-05-04 18:36, pirms 3 gadiem
Atbrauks izlases. Interesani, kuras tiks nosedinātas, lai atpūšas. Labs politisks gājiens. Kā pierādīt, ka nav kronis? Nekā. Katrai komandai pa trīs lideriem uzrādīt kroni un Latvija čempuons 🤣🤣🤣

  -3 [+] [-]

, 2021-05-04 19:16, pirms 3 gadiem
Inteteresanti, kādi analīžu rezultāti komandām būs Rīgā? Dinamo jau izbraukāja Krieviju negatīva, bet Rīgā atgriezās slima. Arī citām KHL komandām bija pigori ar Latvijā veiktajām analīzēm. Tur vēl būs jautri.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-04 19:21, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Inteteresanti, kādi analīžu rezultāti komandām būs Rīgā? Dinamo jau izbraukāja Krieviju negatīva, bet Rīgā atgriezās slima. Arī citām KHL komandām bija pigori ar Latvijā veiktajām analīzēm. Tur vēl būs jautri.
Krievijas analīzes ir ļoti neuzticamas,jo Jokerit gāja līdzīgi kā dinamo.

  -3 [+] [-]

, 2021-05-04 20:00, pirms 3 gadiem
Autor..uzcep labāk rakstu par savu nekontrolējamo vēderu izeju