Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

PČ ''Twitter'' čalas: ar cerībām par nākamo gadu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

PČ ''Twitter'' čalas: ar cerībām par nākamo gadu
Latvijas hokejisti pēc zaudējuma Vācijai. Foto: AP/Scanpix

2021. gada pasaules hokeja čempionāts noslēdzies Latvijas valstsvienībai, kas izšķirošajā grupu turnīra spēlē ar 1:2 atzina Vācijas hokejistu pārākumu. Mača gaitā līdzjutēji sociālajā tīklā ''Twitter'' vērtēja, vai tiešām arēnā ''Rīga'' vajadzēja laist skatītājus, bet pēc spēles nonāca pie secinājuma, ka vienmēr taču ir arī nākamais pasaules čempionāts.

Čalas tviterī sākās jau pirms spēles, bet pašā mača ievadā cilvēki internetā priecājās par arēnā ''Rīga'' sanākušajiem līdzjutējiem. Tas gan nelīdzēja Latvijas izlasei, kas ātri nonāca iedzinējos, liekot satraukties arī faniem mājās pie zilajiem ekrāniem. Pēc neilga brīža Vācijas hokejisti pārsvaru dubultoja, bet latviešu atbalstītāji ''Twitter'' aicināja uz spēli sanākušos līdzjutējus doties mājās.


Otrajā trešdaļā latvieši centās lauzt spēles gaitu, sākot spēlēt agresīvāk. To novērtēja arī līdzjutēji internetā, taču mača arbitrs Vācijas hokejistus, kas vairākkārt rupji nospēlēja, nesodīja ar noraidījumu. Fani šīs epizodes salīdzināja ar Antonīna Jeržābeka iespēto mačā pret Norvēģiju. Perioda gaitā Latvijas valstsvienībai vienus vārtus izdevās atgūt, kad precīzs bija Rodrigo Ābols. Tas ļāva līdzjutējiem cerīgāk raudzīties uz izšķirošo periodu.
Mača noslēdzošajā periodā Latvijas hokejistiem atspēlēties neizdevās, kas nozīmēja izstāšanos no turpmākas dalības pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā.

     [+] [-]

, 2021-06-02 00:59, pirms 3 gadiem
es uzskatu, ka šajā gada bija ideāla situācija un lielīgajiem tviterekspertiem jau pēc pirmās spēles nevajadzēja karināt medaļās? reāli neizmantoja potenciālu vismaz vēl vienā spēlē, kur varējam iegūt svarīgos punktus. škrobe liela, bet paldies džekiem.

     [+] [-]

, 2021-06-02 02:37, pirms 3 gadiem
Kad pēdējo reizi ir iedots apšaubāms noraidījums mūsu labā?! Es neatceros! Ar to arī viss izteikts...Un pret mums? Katru spēli! Jā kliboja mums PP, bet psiholoģiski tiesnešu attieksme ļoti ietekmē(par to esmu 150% pārliecināts) gan kā bijušais spēlētājs(ne hokeja), gan psihologs!

     [+] [-]

, 2021-06-02 08:14, pirms 3 gadiem
Vajadzēja uzvarēt Norvēģus, nu vajadzēja... pat svarīgāk par šo spēli bija viņus pieveikt.. Ja neizdarījām mājas darbu, tad nākas eksāmenā divtik atstrādāt.. Tā tas dabā iekārtots.
Kamēr neņemsim spēles, kuras vajag uzvarēt, tikmēr varēsim pieveikt kaut Kanādas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, bet tālāk netiksim. Mums ir jāuzvar tās mazās (nu, nosacīti) izlases..
Bet kopsummā - prieks par izlasi, par šo gadu un par cīņu.
Malači, zēni!