Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Krievija pasaules čempionātā Rīgā startēs zem federācijas vai olimpiskās komitejas logo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krievija pasaules čempionātā Rīgā startēs zem federācijas vai olimpiskās komitejas logo
Aleksandrs Ovečkins, Krievijai 2019. gada čempionātā izcīnot bronzu. Foto: imago images/Bildbyran/Scanpix

Krievijas Hokeja federācijas izpilddirektors Dmitrijs Kurbatovs šodien sarunā ar žurnālistiem atklāja, ka Krievijas valstsvienība Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā startēs zem federācijas vai Krievijas Olimpiskās komitejas karoga.

Starptautiskās antidopinga aģentūras pieņemtie soda mēri liedz Krievijai piedalīties starptautiskajās sacensībās - pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēm - zem sava karoga līdz 2022. gada 16. decembrim. Taču portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka vēl pirms divām nedēļām IIHF izskatīja iespēju Krievijai atļaut startēt ar savu karogu un himnu. Kā zināms, IIHF prezidentam Renē Fāzelam ir siltas attiecības ar Krieviju.

“Viss ir kārtībā - esam saņēmuši apstiprinājumu, ka mūsu sportisti drīkstēs piedalīties sacensībās. Hokejisti dosies pārstāvēt vai nu Krievijas Hokeja federāciju, vai nu Krievijas Olimpisko komiteju. Mūsu olimpiskais logo sastāv no tām pašām krāsām, no kurām sastāv karogs. Ja logo būs uz krekliem, domāju, nevienam nebūs šaubu par to, kuru valsti mēs pārstāvam,” teica Dmitrijs Kurbatovs.

Krievi spēlēs A apakšgrupā, un viņiem pirmā spēle paredzēta 21. maijā pret Čehijas valstsvienību. Turpinājumā jātiekas ar Lielbritāniju, Slovākiju, Dāniju, Šveici, Zviedriju, bet punkts grupu turnīram tiks pielikts 1. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/10804353

  +2 [+] [-]

, 2021-03-01 15:54, pirms 3 gadiem
Varēja izmantot Jēkabpils nozagto stobru kā logo uz formām. Izietu uz spēli pret fričiem kā veterāni.. šiem jau tādas tēmas ļoti tuvas sirdij.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-01 17:26, pirms 3 gadiem
Позор всем россиянам

  +2 [+] [-]

, 2021-03-01 18:30, pirms 3 gadiem
himna būšot katjuša
gribējuši esot denj pobedy

     [+] [-]

, 2021-03-01 20:31, pirms 3 gadiem
ja jau komanda nepārstāv Krieviju, tad kāpēc viņiem privilēģija startēt Augstākajā divīzijā? Marš uz IV divīziju kā savulaik Latvija pēc neatkarības atgūšanas!

     [+] [-]

, 2021-03-02 00:22, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: himna būšot katjuša
gribējuši esot denj pobedy
Latviski jāraksta - kaķuša un ģeņ pabedi .