Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

IIHF "spēka rangs": Latvijai nepatīk Kerijas Andervudas vīra draugi

Andrejs Siliņš

IIHF "spēka rangs": Latvijai nepatīk Kerijas Andervudas vīra draugi
Kerija Andervuda
Foto: AP / Scanpix

Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā publicēts jaunākais "spēka rangs", kurā pēc spēka sarindotas valstsvienības, kas piedalās šobrīd Dānijā notiekošajā pasaules čempionātā. Latvijai pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā atvēlēta astotā pozīcija.

Astotā vieta Latvijai ir arī oficiālajā čempionāta rangā, jo pārējās zaudētājas ceturtdaļfinālos grupu turnīrā sasniedza labākas bilances. "Spēka rangs" gan izceļas ar humora piedevu, un arī šis nav izņēmums. Pretī Latvijai ievietots teksts: "Mums nepatīk Kerijas Andervudas vīra draugi."

Kerija Andervuda ir amerikāņu dziedātāja, kura precējusies ar nu jau bijušo Nešvilas "Predators" hokejistu Maiku Fišeru. Vakar Zviedrijas labā divus no trim vārtiem guva divi citi "Predators" hokejisti - Filips Fošberjs un Viktors Arvidsons. Latvija astoto vietu saglabājusi kopš iepriekšējā "spēka ranga", bet augstākā vieta Latvijai šajos rangos bijusi sestā.

Zviedri no pirmās vietas noslīdējuši uz trešo, savukārt līderpozīcijā autori ierindojuši ceturtdaļfinālā Krieviju uzveikušo Kanādu, kamēr cita pusfināliste ASV ir otrajā vietā. Aiz zviedriem ierindota pēdējā pusfināliste Šveice, kas ceturtdaļfinālā apspēlēja Somiju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja