Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Mihails Vasiļonoks: "Spēlēt dabūs visi četri. Sāks Masaļskis"

Mihails Vasiļonoks: "Spēlēt dabūs visi četri. Sāks Masaļskis"Latvijas hokeja izlases vārtsargu treneris Mihails Vasiļonoks atzina, ka pārbaudes spēlēs iespēja sevi apliecināt būs visiem četriem izlases vārtsargiem.

"Pirmdien pēc kopīgā komandas treniņa mēs sanācām kopā un pārrunājām vārtsargu treniņu grafiku, jo vārtsargiem jātrenējas ne tikai kopā ar komandu, bet arī atsevišķi," teica savulaik pazīstamais Rīgas "Dinamo" vārtsargs. "Pirmajās četrās pārbaudes spēlēs vārtos būs katrā cits vārtsargs, tā ka uzspēlēt dabūs visi četri, bet tad lemsim, kuri paliks uz pēdējām divām pārbaudes spēlēm ar Slovākiju. Pirmajā mačā pret Vāciju vārtos būs Edgars Masaļskis, otrajā - Dmitrijs Žabotinskis, pirmajā spēlē pret Franciju - Sergejs Naumovs, bet otrajā - Ervīns Muštukovs."