Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs: "Man galvenais ir aizsardzība"

Andrejs Siliņš

Vasiļjevs: "Man galvenais ir aizsardzība"
Herberts Vasiļjevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Man galvenais uzdevums nav vis iemest, bet gan uzsākt uzbrukumu, atdot smuku piespēli, izveidot momentus," par to, kā iejuties centra uzbrucēja lomā izlasē "Sporta Avīzei" stāsta Herberts Vasiļjevs.

"Ja es spēlētu par malējo uzbrucēju, tu redzētu to pašu cīņassparu, to pašu domāšanu, bet spēles uzbūvē un kā uzbrucējam atklāties – tas ir pavisam cits spēles stils. Arī domāšana tomēr drusku mainās, kā centra uzbrucējam man ir citi pienākumi. Vispār es esmu uzbrucējs – universālais. Bet pats sevi uzskatu par malējo uzbrucēju. Spēlēt gan sāku centrā, arī Amerikā spēlēju centrā un uz 1998. gada čempionātu Latvijas izlasē mani paņēma kā centru. Taču pēc tā turnīra es klubā vienmēr esmu spēlējis pa malu. Visus šos gadus esmu spēlējis pa malu, un tur esmu iejuties. Bet es jau saprotu, ka malējo uzbrucēju Latvijā ir daudz. Malējam uzbrucējam 80 procenti ir uzbrukums, un, ja viņš neiemet, tad var prasīt, kas tas par uzbrucēju."

"Centram tā vairāk ir saspēle un saruna ar pārējiem, ar aizsargiem. Uzbrukuma zonā ir runa ar uzbrucējiem, bet visa piecnieka diriģents un tieši centra uzbrucējs ir tas, kurš organizē spēli aizsardzībā. Centra uzbrucējam aizsardzība ir pat svarīgāka par uzbrukumu, un es arī tā spēlēju. Ja malējam attiecība starp uzbrukumu un aizsardzību ir 80:20, tad centram tā ir 40:60. Man galvenais ir neielaist. Pēc tam skatīšos, kas notiks tālāk. Uzbrucēji man ir: Ņiživijs pa vienu malu, Cipulis – pa otru, izdevības mums būs, bet man galvenais uzdevums nav vis iemest, bet gan uzsākt uzbrukumu, atdot smuku piespēli, izveidot momentus. Man galvenais ir aizsardzība, tur neviens manā vietā melno darbu nedarīs. Tas ir man jādara."

"Labi, tas arī bija drusku par traku un sita man pa galvu: iemest pirmo ripu 21. spēlē [izlases rindās] – tas nav nekāds uzbrucējs, lai arī kādā ampluā viņš laukumā izgājis. Doma ir pareiza: reizēm viņš spēlē labu hokeju, bet statistikā atkal 0+0. Un var būt labākais spēlētājs savā komandā, bet reti kurš to sapratīs un pamanīs. Un var būt arī tā, ka Vasiļjevs ieliek trīs golus, bet ir mīnus trīs. Varbūt man ar tiem goliem paveicies, bet ar mīnus trīs es izlasē nevienam nebūtu vajadzīgs. Reti kurš saprot, kādu darbu laukumā paveic spēlētājs. Mārtiņš taču strādā, un Miķelis tāpat strādā kā zirgs. Varbūt neiemet, bet tas nav iemesls, lai pateiktu, ka viņš ir nekāds. Tās ir tās mazās nianses, kas izšķir spēles likteni. To redz treneri, redz speciālisti, bet ne visi fani un skatītāji."

Plašākā intervijā "Sporta Avīzē" uzbrucējs dalās pārdomās par izlases sniegumu, stāsta par pavadīto laiku Vācijā un atminas 1998. gada čempionātu Šveicē, kas debitēja izlases rindās.

1 2 43 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2009-04-21 09:43, pirms 15 gadiem
pareizi jau ir!
Slēpts komentārs: Nidicker

 +19 [+] [-]

, 2009-04-21 09:52, pirms 15 gadiem
Nidicker rakstīja: Kaut Laviņš domātu tāpat
nu beidziet tak to Lavinju apdirst!
domajiet vinjsh to nespaprot!
bet ir reizes kkad komandas biedri nepiedava palidizbu!
katram no izlases aizsarigiem ir gadijushas kludas sava zona bet kludities ir cilvecigi???
Slēpts komentārs: belyz

  +7 [+] [-]

, 2009-04-21 10:08, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: nu beidziet tak to Lavinju apdirst!
domajiet vinjsh to nespaprot!
bet ir reizes kkad komandas biedri nepiedava palidizbu!
katram no izlases aizsarigiem ir gadijushas kludas sava zona bet kludities ir cilvecigi???
Cilvēcīgi kļūdīties ir aptuveni reizes trīs pa turnīru... Bet ja tu iekrīti aizsardzībā, atstāj savu spēlētāju vienu vārtu priekšā vai netiec viņam līdzi reizes trīs pa spēli... tad tur ir problēmas.... Laviņš taču ir kapteinis, viņam būtu jārunā ar džekiem. Ja tās nav viņa kļūdas, bet kļūdas kas radušās partnera neizdarības rezultātā, tad dari kko, jo esi kapteinis. Kapteinis ir cilvēks kas komunicē ar treneriem, kas runā ar spēlētājiem, kas ierosina... Ja viņš to nedara, tātad tās ir viņa kļūdas... Un ja tā... Tad neredzu iemeslu viņu par tām nekritizēt...

 +11 [+] [-]

, 2009-04-21 10:17, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Cilvēcīgi kļūdīties ir aptuveni reizes trīs pa turnīru... Bet ja tu iekrīti aizsardzībā, atstāj savu spēlētāju vienu vārtu priekšā vai netiec viņam līdzi reizes trīs pa spēli... tad tur ir problēmas.... Laviņš taču ir kapteinis, viņam būtu jārunā ar džekiem. Ja tās nav viņa kļūdas, bet kļūdas kas radušās partnera neizdarības rezultātā, tad dari kko, jo esi kapteinis. Kapteinis ir cilvēks kas komunicē ar treneriem, kas runā ar spēlētājiem, kas ierosina... Ja viņš to nedara, tātad tās ir viņa kļūdas... Un ja tā... Tad neredzu iemeslu viņu par tām nekritizēt...
Ja tev kāds paprasītu uzrādīt reālus piemērus, kur Laviņš regulāri kļūdās, tu neko sevišķu nespētu uzrādīt... viņam ir neveiksmīgas epizodes, bet veiksmīgo ir daudz vairāk. Un arī par taviem favorītiem, Galviņu, Sotnieku, Pujacu varētu mierīgi no Dinamo spēlēm pagaru video rullīti uztaisīt ar rupjām kļūdām... Tikai viņiem piedod, bet Laviņam piečakarējas. Visi viņi ir mūsu spēlētāji, labākie kādi ir un jātur pa viņiem īkšķi, lai viņiem izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-21 10:17, pirms 15 gadiem
probleema ir taa ka hokejs tiek speeleets lai guutu vaartus un neielaistu saveejos, nelaist savos vaartos ir apsveicami, bet ja Herbis nerealizee speelee 3 iespeejas kuraas atliek tikai traapiit vaartos jo vaartsarrgs tur vairs nav un netiek realizeeta neviena...kaada jeega tad speeleet hokeju ja taadas iespeejas nerealizee? ja nevar traapiit vaartos, paliec peec katra treninja un met pa vaartiem kameer uzdziisi i metiena speeku i precizitaati, mums visa izlase ir taada kurai iespeejas rodas briizham fantastiskas, bet traapiit vaartos nevar, nu tad lai trenee metienu, lai tas viss paliek par automaatismu, lai "bez domaashanas" roka straadaa, nevis uz ledus ir kaajsargs un viss un taapat tiek iemests pa to, kaut 90% vaartu tukshi.

kameer TAADU momentu realizaacija nebuus >90% tikmeer izlasei nav ko cereet uz neko lielaaku kaa ap 10 vietu.

     [+] [-]

, 2009-04-21 10:17, pirms 15 gadiem
Taču tas nav arguments, lai regulāri izsētu 100 % vārtu gūšanas momentus. It īpaši zinot, ka PČ mums to nemaz nebūs tik daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-21 10:20, pirms 15 gadiem
1.Krievija
2.Kanada
3.Latvija
utt 100%

  +1 [+] [-]

, 2009-04-21 10:25, pirms 15 gadiem
heh rakstīja: probleema ir taa ka hokejs tiek speeleets lai guutu vaartus un neielaistu saveejos, nelaist savos vaartos ir apsveicami, bet ja Herbis nerealizee speelee 3 iespeejas kuraas atliek tikai traapiit vaartos jo vaartsarrgs tur vairs nav un netiek realizeeta neviena...kaada jeega tad speeleet hokeju ja taadas iespeejas nerealizee? ja nevar traapiit vaartos, paliec peec katra treninja un met pa vaartiem kameer uzdziisi i metiena speeku i precizitaati, mums visa izlase ir taada kurai iespeejas rodas briizham fantastiskas, bet traapiit vaartos nevar, nu tad lai trenee metienu, lai tas viss paliek par automaatismu, lai "bez domaashanas" roka straadaa, nevis uz ledus ir kaajsargs un viss un taapat tiek iemests pa to, kaut 90% vaartu tukshi.

kameer TAADU momentu realizaacija nebuus >90% tikmeer izlasei nav ko cereet uz neko lielaaku kaa ap 10 vietu.
Ja viņš būtu tik slikts kā tu raksturo tad viņš nebūtu viens no DEL top uzbrucējiem

  +4 [+] [-]

, 2009-04-21 10:30, pirms 15 gadiem
Packa rakstīja: Ja tev kāds paprasītu uzrādīt reālus piemērus, kur Laviņš regulāri kļūdās, tu neko sevišķu nespētu uzrādīt... viņam ir neveiksmīgas epizodes, bet veiksmīgo ir daudz vairāk. Un arī par taviem favorītiem, Galviņu, Sotnieku, Pujacu varētu mierīgi no Dinamo spēlēm pagaru video rullīti uztaisīt ar rupjām kļūdām... Tikai viņiem piedod, bet Laviņam piečakarējas. Visi viņi ir mūsu spēlētāji, labākie kādi ir un jātur pa viņiem īkšķi, lai viņiem izdodas!
vo, vo - pagaajushogad, piemeeram, paarbaudes speelees pirms chempja stipri lazhoja Rekjis, bet neviens to pat nepiemineeja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-04-21 10:47, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: vo, vo - pagaajushogad, piemeeram, paarbaudes speelees pirms chempja stipri lazhoja Rekjis, bet neviens to pat nepiemineeja...
jā, ir mums spēlētāji kuriem tiek gan pēc nopelniem gan arī par visiem pārējiem... spilgtākais ir Ozo... Maris Andersons vēl joprojām katrā brīdī piemin, ka Ozo redz esot 4 reizes bijis laukumā kad ielaidām pret Slovākiju Soltleiskitiju... tipa viss skaidrs, ja jau Ozo bija laukumā, tad jau Ozo vainīgs... tas nekas, ka Naumovs 2 no viduszonas ielaida.. un reāli tikai šķiet Hosas 1:0 izgājienu daļēji var iz Ozo norakstīt, kaut reāli arī tajā situācijā Ozo iegāja dziļi zonā, attiecīgicentram bija jāpaņem viņa pozīcija..

A tādiem bļauriem kā Raicha viss ksiadrs, Ozo vainīgs.. tas nekas, ka Ozo reāli zutaisīja to spēli un bez Ozo būtu tīrs kāsiens, līdzīgi kā nākamajā spēlē pret GER, kad Ozo vairs nebija... vairs neviens zona nevarēja ieiet...

Kaut kādā ziņā īdzīgā lomā ir arī Laviņš, ja viņš kļūdās vai ir kaut kur tuvumā, tad visi to izceļ, kamēr tādiem Reķim, Sotniekam, Pujacam un pat Skrastam, līdzīgās situācijās neviens nepārmet... kau viņiem visiem ir arī rupjas kļūdas. Jo ats takš ir hokejs, bez kļūdām arī Gretzkis nespēlēja.

     [+] [-]

, 2009-04-21 10:49, pirms 15 gadiem
Nidicker rakstīja: Kaut Laviņš domātu tāpat
Ble ko to laviņu var nodir... zb jau nav ble pasaki kurš ir labāks aizargs kas neiekļuva PČ par Laviņu ( Nu kulda bet tas kaut kas cits)!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-21 11:14, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: nu beidziet tak to Lavinju apdirst!
domajiet vinjsh to nespaprot!
bet ir reizes kkad komandas biedri nepiedava palidizbu!
katram no izlases aizsarigiem ir gadijushas kludas sava zona bet kludities ir cilvecigi???
Nu un kurš tad viņu apdirš ????? Veselīga kritika. Nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2009-04-21 11:15, pirms 15 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Ble ko to laviņu var nodir... zb jau nav ble pasaki kurš ir labāks aizargs kas neiekļuva PČ par Laviņu ( Nu kulda bet tas kaut kas cits)!
Tu neredzi ? vai neproti lasīt ?????

  -2 [+] [-]

, 2009-04-21 11:56, pirms 15 gadiem
Packa rakstīja: Ja tev kāds paprasītu uzrādīt reālus piemērus, kur Laviņš regulāri kļūdās, tu neko sevišķu nespētu uzrādīt... viņam ir neveiksmīgas epizodes, bet veiksmīgo ir daudz vairāk. Un arī par taviem favorītiem, Galviņu, Sotnieku, Pujacu varētu mierīgi no Dinamo spēlēm pagaru video rullīti uztaisīt ar rupjām kļūdām... Tikai viņiem piedod, bet Laviņam piečakarējas. Visi viņi ir mūsu spēlētāji, labākie kādi ir un jātur pa viņiem īkšķi, lai viņiem izdodas!
Es nevarētu uzrādīt, tev taisnība. Bet tas tikai tapēc, ka īpaši to nekur sev neatzīmēju, lai avrētu atcerēties... Bet tādi gadījumi tiešam ir daudz... Un ja tā īpāši pievērš uzmanību tieši viņa darbībām, tad redzams, ka aizsardzība viņam nav tā pirmā prioritāte laikam.. Loģiski ka Sotniekam piedos, bet Laviņam nē... Laviņam cik ir gadi un cik Sotniekam, Cik Lviņš ir spēlējis tādā līmenī un cik Sotnieks?
Galviņš nav mans favorīts starpcitu, Mans favorīts ir Jēkabs, bet arī tikai tapēc, ka viņš savus brāķus atstrādā ar niknumu un cīņu starp pretiniekiem, un nav kautkāds mīkstais punduris kurš aizstāvot vārtu sargu var vairs tikai tik, cik ar roku pavicināt pretiniekam gar degunu, neko vairāk... (Vecusm Laviņ nāk )
Bet vispār Tu minēji Sotnieku. Mana politika ir tāda, ja jau Laviņš vāra sū..., un arī Sotnieks vāra tādus pašus sū.. Tad labāk lai to dara Sotnieks, jo viņš iespējams no savām kļūdām vēl mācīsies, ko vecie veči vairs taka nedara un nemaz necenšās... Un vēlreiz atkārtojos, vajag cietus un agresīvus aizsargus, nevis tādus kuram nav spēka no zilās līnijas ripu līdz vārtiem aimest...

  -1 [+] [-]

, 2009-04-21 11:59, pirms 15 gadiem
Jopis25 rakstīja: Ja viņš būtu tik slikts kā tu raksturo tad viņš nebūtu viens no DEL top uzbrucējiem
Vecais DEL ir pavisam cita spēles maniere...
Tur galvenais ir uzbrukums, nevis aizsardzība, tapēc tur ir pa 50-60 metieniem spēlē... Tapēc tur arī ir vieglāk iemest... Vasiļevs ir labs, nenoliedzami, bet starp DEL un PČ ir šī iepriekš minētā atšķirība...

  -2 [+] [-]

, 2009-04-21 12:03, pirms 15 gadiem
P.S.

Par diksusijām, ko likt Laviņa vietā... Ļoti vienkārši... Jeb kuru jaunu Čali, jeb kuru, kurš bija izlases kandidātos, no jaunākām izlasēm... Izlase tāpat vairumā nespēlēs ar 8 aizsargiem, nu tad vismaz iesildiet, norūdiet to jauno aizsargu, lai aposta gaisu... Jo Laviņam takatā šis ir pēdējais čempionāts...
Vienkārši esmu par to, ka no skatuves jāpazūd laikus, nevis jāgaida taka Irbei, kamēr nepalūgs aiziet neiešu... Nu nevaig tak sagaidīt brīdi, kad pa tevi visi smejas un aprunā... Tas jau ir par vēlu, lai atvadītos...

     [+] [-]

, 2009-04-21 12:27, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: P.S.

Par diksusijām, ko likt Laviņa vietā... Ļoti vienkārši... Jeb kuru jaunu Čali, jeb kuru, kurš bija izlases kandidātos, no jaunākām izlasēm... Izlase tāpat vairumā nespēlēs ar 8 aizsargiem, nu tad vismaz iesildiet, norūdiet to jauno aizsargu, lai aposta gaisu... Jo Laviņam takatā šis ir pēdējais čempionāts...

Nu gan Tu te pilniigas auzas sarunaaji! var redzeet pavasara fans

pirmkaart, izlases kandidaatos nebija neviena aizsarga no "jaunaakaam izlaseem" (U18 vai U20)...

otrkaart, ticamaak, ka izlase speelees tieshi ar 8 aizsargiem (kaa to jau dariija OS kvalifikaacijaa), tad nebuutu liidzi panjemti tik daudz aizsargi...

un galu galaa Lavinsh ir tomeer nebuut nav izlases vaajaakais aizsargs...

     [+] [-]

, 2009-04-21 12:39, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Cilvēcīgi kļūdīties ir aptuveni reizes trīs pa turnīru... Bet ja tu iekrīti aizsardzībā, atstāj savu spēlētāju vienu vārtu priekšā vai netiec viņam līdzi reizes trīs pa spēli... tad tur ir problēmas.... Laviņš taču ir kapteinis, viņam būtu jārunā ar džekiem. Ja tās nav viņa kļūdas, bet kļūdas kas radušās partnera neizdarības rezultātā, tad dari kko, jo esi kapteinis. Kapteinis ir cilvēks kas komunicē ar treneriem, kas runā ar spēlētājiem, kas ierosina... Ja viņš to nedara, tātad tās ir viņa kļūdas... Un ja tā... Tad neredzu iemeslu viņu par tām nekritizēt...
paskaties kuram RD spēlētājam no Latvijas ir labākais koeficients, tu aprausies, un tā nav joka lieta, 50 spelēs ar labāko keoficientu tomēr parāda kaut ko!

     [+] [-]

, 2009-04-21 12:40, pirms 15 gadiem
īstenībā kļūdijos, viņam ir labākais +/- keof. visā Rīgas Dinamo, tā ka to spēli pret Vāciju vari aizmirst!

     [+] [-]

, 2009-04-21 12:44, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja:
Nu gan Tu te pilniigas auzas sarunaaji! var redzeet pavasara fans

pirmkaart, izlases kandidaatos nebija neviena aizsarga no "jaunaakaam izlaseem" (U18 vai U20)...

otrkaart, ticamaak, ka izlase speelees tieshi ar 8 aizsargiem (kaa to jau dariija OS kvalifikaacijaa), tad nebuutu liidzi panjemti tik daudz aizsargi...

un galu galaa Lavinsh ir tomeer nebuut nav izlases vaajaakais aizsargs...
Piekrītu, nav vājākais aizsargs... Bet visredzamākais kurš iekrīt saistībā uz savu pretspēlētāju.. Labi Rēdlihs arī iekrīt bieži, bet viņš ir azartiskāks, un vismaz cenšas to savu kļūdu labot ar azartu cīnoties citās epizodēs...
Piekrītu esmu pavasara patriots... (attiecībā uz hokeju) Bet tur jau tā sāls. Tas ir tas ko es ievēroju un kas man nepatī... to acij pamanāmāko.
Tur par tiem aizsargiem no jaunākām izlasēm, tur biaj komats pa vidu paredzēts tad vainu no jaunākām izlasēm, vainu kādu citu kurš bija uzaicināts kkā tā

  +1 [+] [-]

, 2009-04-21 13:00, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Piekrītu, nav vājākais aizsargs... Bet visredzamākais kurš iekrīt saistībā uz savu pretspēlētāju.. Labi Rēdlihs arī iekrīt bieži, bet viņš ir azartiskāks, un vismaz cenšas to savu kļūdu labot ar azartu cīnoties citās epizodēs...
Piekrītu esmu pavasara patriots... (attiecībā uz hokeju) Bet tur jau tā sāls. Tas ir tas ko es ievēroju un kas man nepatī... to acij pamanāmāko.
Tur par tiem aizsargiem no jaunākām izlasēm, tur biaj komats pa vidu paredzēts tad vainu no jaunākām izlasēm, vainu kādu citu kurš bija uzaicināts kkā tā
Nu, bet ja nav vaajaakais aizsargs, tad kur vispaar ir probleema??? Izlasee tachu speelee, tie kas to vislaabak var, vai ne?

a par to pavasara patriotismu - redzi, tas, ka sezonas gaitaa neesi sekojis liidzi visam notiekoshajam, Tev tomeer neljauj guut objektiivu viedokli: viens ir paarbaudes speeles, otrs - pagaajushais/-shie chempji, bet, kas cits buus shitais PCh, kas 6dien saaksies Latvijas izlasei. Tad arii redzeesim - ko tad iisti kursh shobriid var.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-21 13:05, pirms 15 gadiem
voobshe ludshe bi pervije 2 trojki vigladili bi tak Karsums-Sprukts-cipulis, Vasiljevs-Shirokovs-Nizhivijs..objasbaju,ankipans po urovnju ne tjanet ni kak s Karsikom i Jankoj,Cipulis igral s Jankoj esjo v Riga 2000,da i est u nego chuvstvo gola, v 2 peterke nuzno bilo dat vozmozhnost igrat Vasiljevu na ego previchnoj poziciji,a ne v centre,shira v centre horosho mozet sigrat,da i klass u nego est,hot i sezon ne ocen horosho proshel ...

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:12, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Piekrītu, nav vājākais aizsargs... Bet visredzamākais kurš iekrīt saistībā uz savu pretspēlētāju.. Labi Rēdlihs arī iekrīt bieži, bet viņš ir azartiskāks, un vismaz cenšas to savu kļūdu labot ar azartu cīnoties citās epizodēs...
Piekrītu esmu pavasara patriots... (attiecībā uz hokeju) Bet tur jau tā sāls. Tas ir tas ko es ievēroju un kas man nepatī... to acij pamanāmāko.
Tur par tiem aizsargiem no jaunākām izlasēm, tur biaj komats pa vidu paredzēts tad vainu no jaunākām izlasēm, vainu kādu citu kurš bija uzaicināts kkā tā
Kaukt tu savu klaviatūŗu norītu.

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:17, pirms 15 gadiem
un visiem beerzinja apd.irseejiem--iesaku veelreiz izlasiit--vasiljeva teikto--par centra lomu triiniekaa!! apnikushi nekompetentie tiinji!!!

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:20, pirms 15 gadiem
Semjonovs rakstīja: voobshe ludshe bi pervije 2 trojki vigladili bi tak Karsums-Sprukts-cipulis, Vasiljevs-Shirokovs-Nizhivijs..objasbaju,ankipans po urovnju ne tjanet ni kak s Karsikom i Jankoj,Cipulis igral s Jankoj esjo v Riga 2000,da i est u nego chuvstvo gola, v 2 peterke nuzno bilo dat vozmozhnost igrat Vasiljevu na ego previchnoj poziciji,a ne v centre,shira v centre horosho mozet sigrat,da i klass u nego est,hot i sezon ne ocen horosho proshel ...
Pilniigu sviestu Tu sarakstiiji!!

Pirmkaart, pilniigs stulbums buutu jaukt aaraa Vasiljeva mainju, kas, iespeejams, PCh buus labaakaa Latvijai (katraa zinjaa Sprukta mainja un Vasiljeva mainja ir liidzveertiigas)
Otrkaart, OS kvalifikaacija paraadija, ka Ankipaans kopaa ar Karsumu un Spruktu labi izskataas
Treshkaart, Shirokovs galiigi nevelk kaa centrs... arii vinja kondiicija shobriid neljauj vinju likt augstaak par 4-to mainju...

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:24, pirms 15 gadiem
Ankipans protiv Ukraini i Italiji bil horosh ili chto?Nu posmotrim cto budet kogda Zviedri,i USA budet protiv nas igrat..posmotrim chto ti togda napishesh.Shirkov po urovnju svojemu neplohoj igrok po nashim merkam..najdet svoju igru s normalnimi partnerami,kak Nizivij i Herbert..vrema pokazet kto napisal sviests,a kto net

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:25, pirms 15 gadiem
jenotpauris:

Hartigan toze centr dalshe chto?mozno sravnit ego deistvija s Berzinshem?Malkin toze centr i chto?Mortinson v AK Bars centr i?tolko ne govori chto 4 shajbi za sezon eto normalno,ASK ogre,eeto dlja Berzinsha ok,no ne Dinamo

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:35, pirms 15 gadiem
Semjonovs rakstīja: Ankipans protiv Ukraini i Italiji bil horosh ili chto?Nu posmotrim cto budet kogda Zviedri,i USA budet protiv nas igrat..posmotrim chto ti togda napishesh.Shirkov po urovnju svojemu neplohoj igrok po nashim merkam..najdet svoju igru s normalnimi partnerami,kak Nizivij i Herbert..vrema pokazet kto napisal sviests,a kto net
pret Ukrainu es tieshi iipashi veeroju Ankipaanu. Vinsh tieshi tajaa speele bija IIPASHI LABS. Un taa nav vinja probleema, ka vinja ideaalaas piespeeles Karsums tikai ar 3x(!!!) reizi speja realizeet.

P.S. laiks neko neparaadiis - PCh Shirokovs augstaak par 4. mainju nespeelees.

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:39, pirms 15 gadiem
Semjonovs rakstīja: jenotpauris:

Hartigan toze centr dalshe chto?mozno sravnit ego deistvija s Berzinshem?Malkin toze centr i chto?Mortinson v AK Bars centr i?tolko ne govori chto 4 shajbi za sezon eto normalno,ASK ogre,eeto dlja Berzinsha ok,no ne Dinamo
vispirms izlasi, ko Herberts Vasiljevs saka par centra funkcijaam komandaa, ja veel nepietiek - izlasi Krikunova teikto (ja vari atrast ieksh sports.ru) par to, kas centram ir primaarais u.t.t.
"Muusdienu hokejaa centrs ir kljuvis par 3. aizsargu, jo vinjam ir aptuveni 80% laiks jaapavada aizsardziibaa un 20% uzbrukumaa" - to ir teicis Krikunovs. Un tas jo sevishkji ir svariigi Latvija sizlasei, jo vairaakums pretinieku ir nominaali speeciigaaki un vairaak naaksies speeleet aizsardziibaa (ja vien nepakaasiis Austrijai un nebuus jaaspeelee par palikshanu Elitee).

     [+] [-]

, 2009-04-21 13:41, pirms 15 gadiem
emiils rakstīja: Kaukt tu savu klaviatūŗu norītu.
Un kas no tā mainīsies? Izlase būs par vienu vietu augstāk čempī?
1 2 43 komentāri