Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensona treneris un vēl divi ''Sabres'' hokejisti ievietoti Covid-19 protokolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Girgensona treneris un vēl divi ''Sabres'' hokejisti ievietoti Covid-19 protokolā
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' paziņojusi, ka tās galvenais treneris Dons Granato un vēl divi hokejisti iekļauti Covid-19 protokolā. Norādīts, ka visu trīs slimība noris bez simptomiem.

Nacionālā hokeja līga (NHL) pieaugošās saslimstības ar Covid-19 bija izsludinājusi pārtraukumu līdz Ziemassvētku brīvdienu beigām, bet sestdien lēma, ka spēles atsāksies vien 28. decembrī, tādējādi pārceļot vēl 14 spēles. Kopumā līdz šim pārceltas jau 64 spēles. Ziemas olimpisko spēļu laiks februārī tiks izmantots, lai izspēlētu šos mačus un tieši tamdēļ līga lēma nesūtīt hokejistus uz Pekinu.

Nedēļas sākumā tika ziņots, ka Zemgus Girgensons iekļauts Covid-19 protokolā un kopumā līdz svētdienai tikai trīs no Bufalo spēlētājiem atradās Covid-19 protokolā.

Šodien tam pievienojās vēl trīs, pie tam, viens no tiem ir galvenais treneris Dons Granato. Bez Granato Covid-19 protokolā iekļauti uzbrucēji Marks Jankovskis un Dilans Kouzens. Kā norāda ''Sabres'', tad visiem slimība norit asimptomātiski.

Komanda gan atcēlusi šodien paredzēto treniņu. Naktī uz ceturtdienu plānots, ka ''Sabres'' atsāks sezonu pret Ņūdžersijas ''Devils''. Klubs nav spēlējis kopš 18. decembrī notiekošās spēles pret Bļugera Pitsburgas ''Penguins'', bet pēdējās četrās spēlēs vienība svinējusi divas uzvaras, bet piedzīvojusi divas neveiksmes. Ar 25 punktiem 30 spēlēs tā ieņem 13. vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/gra...