Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons pēc pusotra mēneša izlaišanas gatavs atgriezties laukumā

Agris Suveizda

Girgensons pēc pusotra mēneša izlaišanas gatavs atgriezties laukumā
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Bufalo "Sabres" galvenais treneris Dons Granato atzina, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ir gatavs tuvāko trīs maču laikā - visdrīzāk jau naktī uz piektdienu - atgriezties ierindā.

Zemgus Girgensons nav spēlējis kopš 25. janvāra, izlaižot 18 spēles, taču jau pusotru nedēļu ir atgriezies uz ledus un nu ir gatavs atgriezties arī sastāvā. Treniņā Girgensons darbojās ar sev lieliski zināmajiem partneriem Koudiju Īkinu un Kailu Okposo. Naktī uz piektdienu "Sabres" viesosies Edmontonā, bet pēc tam spēlēs arī Kalgari un Vankūverā.

"Esmu priecīgs, ka atkal esmu uz ledus tajā pašā virknējumā. Nevaru vien sagaidīt, ko spēsim parādīt," sacīja Girgensons. Latvieti paslavēja maiņas biedrs Okposo: "Viņš komandai dod ļoti daudz enerģijas un katru dienu ir gatavs sacensties. Patīkami lūkoties pa kreisi, zinot, ka viņš tur būs. Lieliski, ka viņš ir atgriezies."

Girgensons šosezon aizvadījis 34 spēles, sakrājot 12 (7+5) punktus, 25 soda minūtes un negatīvu lietderību -6. Bufalo "Sabres" ar 48 punktiem 60 spēlēs ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā un par 29 punktiem atpaliek no labāko četrinieka.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...

     [+] [-]

, 2022-03-16 12:35, pirms 3 gadiem
Zemgum tāda neslikta rutīna izveidojusies ASV. Šad tad paspēlē, liela spidiena nav uz viņu, jo izteikts līderis nav laukumā, peso ar pieklājīgs nāk priekš tās zemes standartiem, Buffalo nav tā dārgākā dzīvesvieta ASV. Normāla vidusšķiras līmeņa dzīve - labi iekārtojies; +rep