Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugeram meistarīga piespēle un trešais punkts, Balceram 100. spēle NHL

Agris Suveizda

Bļugeram meistarīga piespēle un trešais punkts, Balceram 100. spēle NHL
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" šonakt savā laukumā ar 2:4 piekāpās Ņūdžersijas "Devils", bet Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks" mājās par spīti lieliem iztrūkumiem sastāvā ar 2:1 pagarinājumā uzveica Vinipegas "Jets".

VIDEO: Bļugers apbrīnojami izkārto vārtu guvumu, panākot neizšķirtu

# Pēc četru spēļu pārtraukuma pie punkta tika Teodors Bļugers, kurš pretuzbrukumā no aizvārtes atrada Džeimiju Makginnu un palīdzēja trešā perioda sākumā panākt izlīdzinājumu – 2:2. Bļugeram šosezon astoņās spēlēs ir trīs (2+1) punkti un neitrāla lietderība.

# Bļugers kopā ar Zeku Estonu-Rīzu un Džeimiju Makginnu spēlēja trešajā virknējumā un uz ledus pavadīja 16 minūtes un 54 sekundes – vairākumā 0:20 un mazākumā 2:23. Bļugers izdarīja rezultatīvu piespēli, nopelnīja pozitīvu lietderību +1, izpildīja divus spēka paņēmienus un uzvarēja 62% iemetienu (8/13).

# Pitsburgas "Penguins" 13. minūtē izvirzījās vadībā, 43. minūtē panāca izlīdzinājumu, tomēr Sidnija Krosbija sezonas pirmajā spēlē atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu – 2:4. Uzvaras vārtus viesu labā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām ar soda metienu guva Jespers Brats. Krosbijs sezonu sāka ar negatīvu lietderību -3, diviem metieniem un diviem spēka paņēmieniem, uz ledus pavadīdams vairāk nekā 19 minūtes.

# Pitsburgas "Penguins" kopš graujošās uzvaras pār Toronto "Maple Leafs" (7:1) tas bija jau trešais zaudējums pēc kārtas, šajā laika posmā tiekot pie vārtu bilances 3:13. Sešu mājas spēļu laikā piedzīvoti četri zaudējumi, un priekšā vēl divas mājas spēles pret Filadelfijas "Flyers" un Minesotas "Wild".

# Simto spēli Nacionālajā hokeja līgā aizvadīja 24 gadus vecais Rūdolfs Balcers, kurš līgas karjerā sakrājis 35 (15+20) punktus, 26 soda minūtes un negatīvu lietderību -18.

# Balcers jubilejas spēli aizvadīja otrajā virknējumā kopā ar Niku Bonīno un Viljamsu Ēklundu un devās laukumā uz spēles pirmo nomaiņu. Balcers uz ledus pavadīja 16 minūtes un 43 sekundes, nevienādos sastāvos nespēlēja, izdarīja vienu metienu, izpildīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu. Šosezon Balceram astoņās spēlēs ir vieni vārti un negatīva lietderība -3. Vienīgo punktu Balcers nopelnījis sezonas pirmajā spēlē.

# Sanhosē "Sharks" par spīti septiņu spēlētāju (aizsargi Ēriks Kārlsons, Džeiks Midltons, Radims Šimeks un Marks Eduārs Vlasiks, kā arī uzbrucēji Endrjū Kogliāno, Jūnatans Dalēns un Mets Njeto) un galvenā trenera Boba Būnera iekļūšanai Covid-19 protokolā un spēles izlaišanai pārtrauca trīs zaudējumu sēriju – pagarinājumā 2:1 pret Vinipegas "Jets". "Sharks" 192 sekundes līdz pamatlaika beigām savā laukumā izlaida vadību, tomēr uzvaru pagarinājumā nokārtoja vairākumā.

# Nākamo spēli Sanhosē "Sharks" aizvadīs naktī uz trešdienu, uzņemot Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres", bet Pitsburgas "Penguins" naktī uz piektdienu uzņems Filadelfijas "Flyers". Šovakar agrās spēles aizvadīs gan Girgensons un "Sabres", plkst. 22:00 pēc Latvijas laika viesojoties pie Losandželosas "Kings", gan arī Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", kas stundu vēlāk viesosies pie Ņūdžersijas "Devils".

NHL spēles

SpēleRez.
Predators – Islanders3:2 PM
Kings – Canadiens5:2
Bruins – Panthers3:2 PM
Penguins - Devils2:4
Sharks - Jets2:1 P
Maple Leafs – Red Wings5:4
Avalanche – Wild4:1
Blues – Blackhawks1:0
Flames – Flyers4:0
Canucks – Oilers1:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sharks/news/sev...

  -2 [+] [-]

, 2021-10-31 10:19, pirms 3 gadiem
Tedis bildē kā iemaldījies sumo cīkstoņu hokeja līgā .

  -2 [+] [-]

, 2021-10-31 11:27, pirms 3 gadiem
Balcers vispār spēlē?

  +1 [+] [-]

, 2021-10-31 12:52, pirms 3 gadiem
kino rakstīja: Balcers vispār spēlē?
Spēlē. Un jāsaka vakar nepaveicās, ka pie punktiem netika. Ja jau autori skatītos spēles varētu uzzināt, ka Rūdim neizdevās tāds pusizgājiens 1vs1, ka darbojās ļoti aktīvi, tikai to neatspoguļo statistika un nevienādos sastāvos nespēlēja, jo Sharks gluzi vienkārsi nebija mazākumu. 2. un 3. p no Sharks komentētājiem vārdu Balcers varēja dzirdēt biežāk, kā dažas labas zvaigznes.

     [+] [-]

, 2021-10-31 13:46, pirms 3 gadiem
Balceram karma,uzmeta izlasi, tagad var bez punktiem slidot!

     [+] [-]

, 2021-10-31 14:08, pirms 3 gadiem
Balcers tik slikts, lai atrak suuta uz AHL

     [+] [-]

, 2021-10-31 17:13, pirms 2 gadiem
Balceram šajā spēlē bija 6. lielākais laiks starp uzbrucējiem. Viņa konkurentam, Barabanovam, tas bija lielāks, kā arī viņš nopelnīja 0+1.