Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" treneris: "Klišeja, bet mūsu tituls ir visas komandas kopdarbs"

Rolands Eliņš

"Golden Knights" treneris: "Klišeja, bet mūsu tituls ir visas komandas kopdarbs"
Brūss Kesidijs. Foto: AP/Scanpix

Teodora Bļugera pārstāvētās Lasvegasas "Golden Knights" komandas galvenais treneris Brūss Kesidijs pēc Stenlija kausa izcīnīšanas preses konferencē izteicās, ka uzskata šo titulu par visas komandas ieguldītā darba rezultātu.

"Tas, ka izšķirošajā spēlē vārtus guva septiņi dažādi spēlētāji, definē mūsu komandu," pēcspēles preses konferencē teica Brūss Kesidijs. "Pirmie vārti bija ļoti svarīgi, jo mēs maču neiesākām īpaši labi, bijām nedaudz nervozi, un Floridas komanda mums pamatīgi nāca virsū. Taču gūtie vārti mazākumā ļāva uzelpot."

"Savukārt pēc tam bija tā, ka katrs nākamais izdarīja savu darbu. Vārtus iemeta arī Alekss Martiness, kurš, kā izskatās, vārtus met tikai finālsērijā," jokoja Lasvegasas komandas treneris. Martiness šajās izslēgšanas spēlēs guva divus vārtus, abus finālsērijā pret "Panthers".

"Tas arī ir mūsu komandas šīs sezonas stāsts - katrs nākamais nāk ar savu ieguldījumu. Tā ir klišeja, bet mūsu tituls patiešām ir komandas kopdarbs un to sasniedza komanda, neskatoties uz to, kurš ir sastāvā un kurš nav. Tieši tā tas bija arī līdz pašām beigām šodienas mačā. Stenlija kausa MVP balvu ieguva Marčeso, un esmu ļoti priecīgs par viņu, taču viņa vietā varēja būt vēl vairāki citi. Nebija tā, ka viens spēlētājs mūs iznesa cauri, to paveica visi kopā," izteicās Kesidijs.

Kesidijs "Golden Knights" galvenā trenera amatā nonāca tieši pirms gada, un viņš to nosauca par savas karjeras labāko pavērsienu.

Izmantotie resursi:
https://www.ktnv.com/news/golden-kn...
https://www.sportsnet.ca/nhl/video/...

     [+] [-]

, 2023-06-14 12:20, pirms 11 mēnešiem
Interesanti, ka Kviks pirms pensijas vēl dabūja kausu. Sekmīgi aizrotēja pie čempoiniem. Šobrīd pat nav iemesls dusmoties par LA rīcību.