Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Golden Knights" treneris: "Klišeja, bet mūsu tituls ir visas komandas kopdarbs"

"Golden Knights" treneris: "Klišeja, bet mūsu tituls ir visas komandas kopdarbs"
Brūss Kesidijs. Foto: AP/Scanpix

Teodora Bļugera pārstāvētās Lasvegasas "Golden Knights" komandas galvenais treneris Brūss Kesidijs pēc Stenlija kausa izcīnīšanas preses konferencē izteicās, ka uzskata šo titulu par visas komandas ieguldītā darba rezultātu.

"Tas, ka izšķirošajā spēlē vārtus guva septiņi dažādi spēlētāji, definē mūsu komandu," pēcspēles preses konferencē teica Brūss Kesidijs. "Pirmie vārti bija ļoti svarīgi, jo mēs maču neiesākām īpaši labi, bijām nedaudz nervozi, un Floridas komanda mums pamatīgi nāca virsū. Taču gūtie vārti mazākumā ļāva uzelpot."

"Savukārt pēc tam bija tā, ka katrs nākamais izdarīja savu darbu. Vārtus iemeta arī Alekss Martiness, kurš, kā izskatās, vārtus met tikai finālsērijā," jokoja Lasvegasas komandas treneris. Martiness šajās izslēgšanas spēlēs guva divus vārtus, abus finālsērijā pret "Panthers".

"Tas arī ir mūsu komandas šīs sezonas stāsts - katrs nākamais nāk ar savu ieguldījumu. Tā ir klišeja, bet mūsu tituls patiešām ir komandas kopdarbs un to sasniedza komanda, neskatoties uz to, kurš ir sastāvā un kurš nav. Tieši tā tas bija arī līdz pašām beigām šodienas mačā. Stenlija kausa MVP balvu ieguva Marčeso, un esmu ļoti priecīgs par viņu, taču viņa vietā varēja būt vēl vairāki citi. Nebija tā, ka viens spēlētājs mūs iznesa cauri, to paveica visi kopā," izteicās Kesidijs.

Kesidijs "Golden Knights" galvenā trenera amatā nonāca tieši pirms gada, un viņš to nosauca par savas karjeras labāko pavērsienu.

Izmantotie resursi:
https://www.ktnv.com/news/golden-kn...
https://www.sportsnet.ca/nhl/video/...


, 2023-06-14 12:20, pirms 11 mēnešiem
Interesanti, ka Kviks pirms pensijas vēl dabūja kausu. Sekmīgi aizrotēja pie čempoiniem. Šobrīd pat nav iemesls dusmoties par LA rīcību.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
26

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
39

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".