Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Latvijas uzbrucējiem šonakt NHL spēles: Bļugeram iespēja garantēt "play-off"

Rolands Eliņš

Latvijas uzbrucējiem šonakt NHL spēles: Bļugeram iespēja garantēt "play-off"
Teodors Bļugers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā paredzētas 14 spēles, un to vidū būs arī visu trīs Latvijas NHL uzbrucēju pārstāvēto komandu spēles. 2:00 "Sabres" spēlēs pret Toronto, 2:30 "Penguins" cīnīsies pret "Islanders", bet 3:00 "Sharks" spēkosies ar "Predators".

•Par Pitsburgas "Penguins" vietu Stenlija kausa izcīņā nopietnu šaubu nav jau krietnu laiciņu, taču šonakt to varēs garantēt pavisam noteikti.

•Pitsburgai ir 94 punkti, kamēr tās pretiniecei "Islanders", kas ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, ir par 19 punktiem mazāk un vēl atlikušas 11 spēles. Attiecīgi ar uzvaru šonakt Teodora Bļugera komanda kļūs Ņujorkai neaizsniedzama.

•"Penguins" būs jāiztiek bez Jevgeņija Malkina, kurš ticis diskvalificēts uz četrām spēlēm.

•Pitsburga tikai iepriekšējā spēlē pārtrauca savu četru zaudējumu sēriju, taču uzvarēt pamatlaikā joprojām nav izdevies jau krietnu laiciņu, proti, kopš milzīgās 11:2 sagrāves pār Detroitu 28. martā.

•Izredžu iekļūt izslēgšanas spēlēs vairs nav Zemgus Girgensona "Sabres" komandai, kas šonakt viesos spēlēs pret Toronto. Bufalo ar 63 punktiem ieņem 12. vietu konferencē un tai vēl atlikušas astoņas spēles.

•"Sabres" šī būs īpaša spēle, jo savu NHL debiju piedzīvos Ouvens Pauers, 2021. gada drafta pirmais numurs, kuram pirms dažām dienām beidzās NCAA sezona. Pauersam tas turklāt notiks īpašā vietā, jo viņš nāk tieši no Toronto piepilsētas un pirmsspēles intervijā medijiem izteicās, ka ir ļoti priecīgs NHL debiju sagaidīt savās mājās.

•Toronto jau kvalificējusies izslēgšanas spēlēm, taču vēl nav droša par savu vietu Atlantijas okeāna divīzijā, kur pagaidām ar 100 punktiem ieņem otro vietu.

Rūdolfs Balcers un "Sharks" uz izslēgšanas spēlēm pretendē vairs tikai teorētiski, 11 spēles pirms beigām no "play-off" zonas atpaliekot par 19 punktiem. Šonakt būs jāspēlē pret Nešvilu, kas ieņem pirmo "wild card" pozīciju Rietumu konferencē.

•Ja Sanhosē zaudēs pamatlaikā un Dalasas "Stars" savā mačā pieveiks "Lightning", tad Balcera komanda šonakt zaudēs arī teorētiskas iespējas iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

•Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Bruins-Blues2:00Panthers-Ducks2:00
Rangers-Hurricanes2:00Maple Leafs - Sabres2:00
Capitals-Flyers2:00Red Wings -Senators2:30
Islanders-Penguins2:30Wild-Oilers3:00
Predators-Sharks3:00Blackhawks-Kings3:30
Flames-Kraken4:00Stars-Lightning4:30
Coyotes-Devils5:00Canucks-Golden Knights5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-04-12 20:16, pirms 2 gadiem
Uzliekam episku kombeni un rīt pērkam māju Florida?
Liekam visas spēles ar OT INCLUSED

Bruins, Panthers, Hurricanes, Leafs, Capitals, Senators, Penguins, Wild, Predators, Kings, Flames, Tampa, Devils, Vegasa!

Ja vēlamies mazliet drošāk izņemam, Penguins, Senators un Bruins!