Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

''Penguins'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar vārtsargu Desmitu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Penguins'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar vārtsargu Desmitu
Keisijs Desmits. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas ''Penguins'' pagarinājusi līgumu uz divām sezonām ar vārtsargu Keisiju Desmitu. Jaunais līgums vārtsargam nodrošinās 1.8 miljonus ASV dolāru par katru no sezonām.

30 gadus vecais Desmits NHL ir pavadījis četras pilnas sezonas - visas ''Penguins'' rindās. Aizvadītajā sezonā viņš vārtus sargāja 26 mačos, atvairot 91.4% metienu. Viņa kontā arī trīs sausās spēles, kas ir atkārtots viņa personiskais rekords.

21. aprīlī viņš aizvadīja savu karjeras labāko spēli, atvairot visus 52 izdarītos metienus panākumā pret Bostonas ''Bruins''. Tas bija arī jauns Pitsburgas kluba rekords. Tikai četri vārtsargi NHL vēsturē ir aizvadījuši sauso spēli ar vairāk atvairītiem metieniem.

Desmits aizvadītajā sezonā debitēja arī ''play-off'' ietvaros. Pirmās kārtas pirmajā cīņā pret Ņujorkas ''Rangers'' tieši viņam tika uzticētu vārtu drošība. Viņš gan spēli pameta priekšlaicīgi savainojuma dēl.

Keisijs kopā ir aizvadījis 96 regulārās sezonas spēles NHL un nākamajā sezonā, visticamāk, sasniegs arī simtās spēles barjeru. 96 mačos viņš ticis galā ar 91.5% metienu.

Teodora Bļugera pārstāvētā ''Penguins'' aizvadītajā sezonā izcīnīja 103 punktus un ierindojās septītajā vietā Austrumu konferencē. Komandas sezona gan aprāvās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kad tā izsēja 3:1 pārsvaru un septiņos mačos atzina tieši ''Rangers'' pārākumu.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/p...

     [+] [-]

, 2022-07-05 22:56, pirms 2 gadiem
Malkinu un Letangu nākamos!

     [+] [-]

, 2022-07-06 00:07, pirms 2 gadiem
Par mazu algu noturēja vismaz stabilu backup vārtsargu. Tad jau nerunās ar Flerī, jo Džarijam un Flerī vienā komandā būs pa šauru.

     [+] [-]

, 2022-07-06 05:42, pirms 2 gadiem
Ak kungs Penguins kāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem