Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

"Penguins" aptur Tampas uzvaru sēriju, Bļugers drīz varētu atgriezties laukumā

Rolands Eliņš

"Penguins" aptur Tampas uzvaru sēriju, Bļugers drīz varētu atgriezties laukumā
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Pitsburgas "Penguins", joprojām spēlējot bez traumu guvušā Teodora Bļugera, ar 5:1 viesos apspēlēja Tampabejas "Lightning", kas bija uzvarējusi iepriekšējās piecās spēlēs pēc kārtas.

• Teodors Bļugers vakardien piedalījās "Penguins" brīvprātīgajā treniņā un tiek vēstīts, ka Latvijas uzbrucējs sastāvā varētu atgriezties nākamās nedēļas sākumā.

• Bļugers treniņos tagad atgriezies pilna kontakta režīmā, un "Penguins" treneri medijiem norādījuši, ka vispirms vēlas, lai viņš iziet dažus šādus treniņus pirms atgriežas spēļu režīmā.

• Šonakt "Penguins" izdevās gūt vērtīgu uzvaru, ar 5:1 pārspējot "Lightning", kas bija uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas un ieņem trešo vietu Austrumu konferencē. Ar šodienas uzvaru Pitsburga ir panākusi Tampu punktu izteiksmē (abām komandām ir 76 punkti). Pitsburgai šis bija trešais panākums pēc kārtas.

• "Penguins" uzvarā trīs punktus guva Jevgeņijs Malkins (1+2), kamēr pa diviem punktiem Sidnijam Krosbijam, Džeikam Gincelam un Dantonam Heinenam. Tampas vārtos Andrejs Vasiļevskis atvairīja 35 no 39 metieniem, kamēr "Lightning" hokejisti veica tikai 21 metienu pa vārtiem.

• Savu veiksmīgo sezonu turpināja "Panthers", kas gan iepriekš bija zaudējusi trīs mačos pēc kārtas, bet tagad ar 3:0 pārspēja "Senators". Sauso spēli aizvadīja Sergejs Bobrovskis, atvairot visus 18 pretinieku metienus.

• "Flames" 11 uzvaru sērijai gals pienāca savā laukumā pret Monreālas "Canadiens", kas ieņem priekšpēdējo vietu līgā. Monreāla papildlaikā uzvarēja ar 5:4, turklāt bija tuvu uzvarai pamatlaikā, taču ielaida vārtus 28 sekundes pirms pamatlaika beigām.

• Monreālas sastāvā otrie uzvaras vārti pēc kārtas Benam Šarotam, kurš šodien guva trīs punktus, kamēr Maiks Hofmans izcēlās ar četriem punktiem.

• Austrumu konferences līdere "Hurricanes" ar 0:4 cieta sakāvi pret "Capitals". Viteks Vanečeks atvairīja visus 36 metienus "Capitals" vārtos, bet krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins guva savas karjeras 763. vārtus, visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā nonākot trīs vārtu attālumā no leģendārā Jaromīra Jāgra.

• Tieši pret "Hurricanes' savu nākamo spēli aizvadīs "Penguins", darot to rītnakt. Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL spēļu rezultāti

KomandasSākumsKomandasSākums
Panthers-Senators3:0Flyers-Wild4:5
Lightning-Penguins1:5Capitals-Hurricanes4:0
Islanders-Canucks3:4Blackhawks-Oielers4:3 P
Coyotes-Avalanche2:1Flames-Canadiens4:5 P
Golden Knights-Bruins2:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-03-04 10:16, pirms 2 gadiem
Neesmu sekojis līdzi, cik labi veicies Teodora aizvietojošajam spēlētājam? Treneriem varbūt jālauž galva, ko likt sastāvā un ko atstāt malā...