Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Balcera "Sharks" izdara par 26 metieniem vairāk, taču piedzīvo sagrāvi

Balcera "Sharks" izdara par 26 metieniem vairāk, taču piedzīvo sagrāvi
Rūdolfs Balcers. Foto: nhl.com

Ļoti neveiksmīgu spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīja latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks", kas savā laukumā ar 0:4 kapitulēja Anaheimas "Ducks" priekšā, kaut "haizivis" šajā mačā izdarīja par 25 metieniem vairāk (45-19) nekā pretinieki.

Rūdolfs Balcers šorīt cīnījās "Sharks" otrajā virknējumā kopā ar ierastajiem partneriem Tomāšu Hertlu un Timo Maieru. 24 gadus vecais Balcers laukumā pavadīja 13 minūtes un 21 sekundi (no tām - 3:38 minūtes vairākumā), veicot piecus spēka paņēmienus, izdarot vienu metienu pa vārtiem un sakrājot +/- koeficientu -2.

Abu komandu iepriekšējās trijās savstarpējās spēlēs visnotaļ pārliecinošus panākumus bija izcīnījuši viesi. Tendence turpinājās arī šodien, "Ducks" vienībai jau pirmajā periodā iemetot trīs vārtus. Pirmos no tiem jau 119. sekundē savā rēķinā ierakstīja Maksīms Komtuā. Turpinājumā devītajā minūtē "Sharks" zaudēja vārtus nedaudz kuriozā veidā, "Ducks" uzbrucējam Aleksandram Volkovam uzsitot pa Tomāša Hertla nūju un ripai no tās nokļūstot vārtos - 2:0. Savukārt vēl pēc četrām minūtēm Volkovs jau pilnīgi paša spēkiem panāca 3:0.

Katrā no atlikušajiem diviem periodiem "Ducks" Martina Džounsa sargāto cietoksni spēja apdraudēt tikai pa trim reizēm (!), kamēr "Sharks" neuzlaužamā Entonija Stolarza vārtus apšaudīja attiecīgi 17 un 14 reizes. Par spīti nospiedošajam mājinieku teritoriālajam pārsvaram vienīgie vārtus guva "Ducks" hokejisti, Rikardam Rakelam trešās trešdaļas ceturtajā minūtē uzstādot gala rezultātu 4:0.

"Sharks" cieta otro zaudējumu pēc kārtas, komandai ar 41 spēlē iegūtiem 40 punktiem saglabājot sesto vietu Rietumu divīzijā. Nākamajā mačā haizivis 15. aprīļa rītā vēlreiz uzņems "Ducks".


, 2021-04-13 08:18, pirms 3 gadiem
Kas par neražu.Uzceļos agrāk ,lai noskatītos maču,bet Sharks laiž muļķi un nodemonstrē galīgi neizteiksmīgu spēli pret divīzijas pastarīšiem.Nu nevienam negāja šaja mačā ,Balcers arī neizmantoja izgājienu viens pret vārtsargu.Un šī bija spēle ,kur jāņem punkti,lai cīnītoes par ploviem.
, 2021-04-13 08:53, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Kas par neražu.Uzceļos agrāk ,lai noskatītos maču,bet Sharks laiž muļķi un nodemonstrē galīgi neizteiksmīgu spēli pret divīzijas pastarīšiem.Nu nevienam negāja šaja mačā ,Balcers arī neizmantoja izgājienu viens pret vārtsargu.Un šī bija spēle ,kur jāņem punkti,lai cīnītoes par ploviem.
Kā Balceru paslavē treneris, tā seko 3-4 spēļu sausā sērija. Bobam nākamreiz jāpaklusē pr Rūdiju
, 2021-04-13 09:13, pirms 3 gadiem
Labi
, 2021-04-13 09:35, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Kā Balceru paslavē treneris, tā seko 3-4 spēļu sausā sērija. Bobam nākamreiz jāpaklusē pr Rūdiju
Rūdis nevis Rūdijs
, 2021-04-13 09:46, pirms 3 gadiem
Slikti
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
16

Balcers: "Vienas neveiksmīgas sezonas dēļ vēl nepametīšu Ziemeļameriku"

LETA. Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers negrasās neveiksmīgās sezonas dēļ atstāt Ziemeļameriku un cerības uz spēlēšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "liepajniekiem.lv".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
25

Neviena NHL komanda Balceru neizvēlās, uzbrucējs paliks Tampabejas sistēmā

24 stundu laikā neviena Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda no neaizsargāto spēlētāju saraksta nav izvēlējusies latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru. Tādējādi hokejists paliks Tampabejas ''Lightning'' sistēmā un tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas ''Crunch''.
Konors Makdeivids. Foto: USA Today/Scanpix

''Lightning'' bez Balcera ielaiž piecus un zaudē ''Oilers''

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 3:5 piekāpās Edmontonas ''Oilers''. Citās spēlēs uzvaras svinēja Austrumu konferences līderes Bostonas ''Bruins'' un Karolīnas ''Hurricanes''.