Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers debijā "Sharks" aktīvs spēka spēlē, komandai zaudējums Anaheimā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balcers debijā "Sharks" aktīvs spēka spēlē, komandai zaudējums Anaheimā
Rūdolfs Balcers apsveic "Sharks" kapteini Loganu Kutūru. Foto: AP/Scanpix

Debiju Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Sanhosē "Sharks" piedzīvojis latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā komanda viesos ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Anaheimas "Ducks" priekšā.

23 gadus vecais latvietis šorīt uz ledus pavadīja 11 minūtes un 53 sekundes, atzīmējoties ar trīs spēka paņēmieniem, lietderības koeficientu -1, vienreiz raidot ripu pa pretinieku vārtiem, kā arī bloķējot vienu pretinieku metienu. Balcers spēlēja "Sharks" ceturtajā virknējumā kopā ar Markusu Serensenu un Metu Nieto.

"Sharks" un "Ducks" iepriekšējā savastarpējā spēlē Sanhosē vienība spēja atspēlēties un uzvarēt pēcspēles metienu sērijā - 5:4. Šorīt pirmie vārti tika gūti jau 11. sekundē, kad pēc iemetiena laukuma centrā uz "Ducks" vārtiem izrāvās Evanders Keins, kurš no aizvārtes piespēlēja Mario Ferāro. Kanādietis izpildīja spēcīgu metienu no distances, pēc kura cīņā par ripu vārtu priekšā izmanīgākais no visiem bija Logans Kutūrs - 1:0.

Turpinājumā abas komandas neizmantoja pa vienam vairākumam, "Ducks" vienībai neizšķirtu panākot otrā perioda sestajā minūtē, kad Izāks Lundstrems veiksmīgi pielaboja ripas lidojuma virzienu pēc Hampusa Lindholam metiena - 1:1.

Pagarinājumā laukumā pilnībā dominēja "Ducks", Sanhosē hokejistus glābjot vārtsargam Devanam Dubnikam, kā arī veiksmei. Bullīšu sērijas pirmajā kārtā izcēlās gan "Ducks" uzbrucējs Trojs Terijs, gan "Sharks" spēlētājs Raiens Donato. Savukārt atlikušajos četros mēģinājumos vienīgie veiksminieki izgājienos bija mājinieku uzbrucējs Maksīms Komtuā un "Ducks" vārtsargs Raiens Millers, kurš atvairīja gan Kutūra, gan Kevina Labānka metienus.

Rietumu divīzijas kopvērtējumā "Sharks" ar desmit spēlēs nopelnītiem deviņiem punktiem ieņem priekšpēdējo vietu astoņu komandu konkurencē. Nākamajā spēlē haizivis 10. februārī viesos cīnīsies pret Losandželosas "Kings".

Citās spēlēs

Toronto "Maple Leafs" graujošā uzvarā ar 5:1 pār Vankūveras "Canucks" pa diviem vārtiem iemeta Veins Simondss un Ostons Metjūzs, kamēr ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mičs Mārners. Kļavu lapām šī bija sestā uzvara pēdējās septiņās spēlēs - Toronto ar 12 mačos nopelnītiem 19 punktiem atguva vadību Ziemeļu divīzijā. Turpretim "Canucks" cieta ceturto neveiksmi pēc kārtas, ar 12 punktiem 15 spēlēs šajā divīzijā esot piektā.

Citā Kanādas klubu duelī pieredzējušā Mikaela Baklunda vārti un divas rezultatīvās piespēles kaldināja Kalgari "Flames" panākumu ar 6:4 pār Edmontonas "Oilers", pārtraucot tās trīos uzvaru sēriju. Albertas provinces derbijā šoreiz iztika bez nopietniem asumiem vai kautiņiem. "Flames" ar 11 punktiem 11 spēlēs Ziemeļos ir sestā, bet "Oilers" ar 13 cīņās nopelnītiem 12 punktiem - ceturtā.

NHL kalendārs

SpēleRezultāts
Senators – Canadiens1:2
Blues – Coyotes1:3
Islanders – Penguins4:3
Maple Leafs – Canucks5:1
Ducks – Sharks2:1 PM
Flames – Oilers6:4

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2021-02-07 08:00, pirms 3 gadiem
bija manāms?

     [+] [-]

, 2021-02-07 08:18, pirms 3 gadiem
Spēli neredzēju, bet cik var saprast no statistikas, tad bijis laukumā pie vienīgajiem ielaistajiem vārtiem

  +5 [+] [-]

, 2021-02-07 08:23, pirms 3 gadiem
Sāksim ar to, ka spēlēja nevis ceturtajā, bet trešajā virknējumā, un nevis ar Sorensenu un Nieto, bet gan Gembrellu un Doneito.

Manāms diez ko nebija, vismaz tik cik redzēju, bet baigi daudz spēlēt arī nedeva, tomēr pirmā spēle, vairākumā diemžēl arī pagaidām nav

  +1 [+] [-]

, 2021-02-07 08:35, pirms 3 gadiem
Rūdis var pacelt šarkus augstums, bet vińam vajag 20+ minūtes spēles laiku un tādus maińas partnerus kā Keins, Hertls

  +4 [+] [-]

, 2021-02-07 08:41, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Rūdis var pacelt šarkus augstums, bet vińam vajag 20+ minūtes spēles laiku un tādus maińas partnerus kā Keins, Hertls
NHL līmenī Balcers vēl nav sevi parādījis kā spēlētājs, kurš vispār var kaut ko izšķirt, kur nu vēl šogad vārgos SJS kaut kur cilāt.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 08:43, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Sāksim ar to, ka spēlēja nevis ceturtajā, bet trešajā virknējumā, un nevis ar Sorensenu un Nieto, bet gan Gembrellu un Doneito.

Manāms diez ko nebija, vismaz tik cik redzēju, bet baigi daudz spēlēt arī nedeva, tomēr pirmā spēle, vairākumā diemžēl arī pagaidām nav
Tā ir, ja ziņas raksta, balstoties uz flashscore

     [+] [-]

, 2021-02-07 09:50, pirms 3 gadiem
Labi vismaz ka spēlē gan būs ok.

     [+] [-]

, 2021-02-07 10:07, pirms 3 gadiem
Spēli redzēju sākot no apmēram 2. trešdaļas vidus Balceram elementāri neveicās, jo bieži vien, tieši pirms viņa maiņa devās laukumā, notika visādas herņas, kuras noveda vai nu pie spēlēšanas mazākumā, vairākumā vai arī 4/4 un Rūdis tika uz laiku nahrenizēts no mača
Trešajā trešdaļā, kaut kur vidū, viņš vispār tika nosēdinats malā, pelnīti, nepelnīti, ne man par to spriest, papildlaikā un buļļos viņš arī nepiedalījās, tā kā, var teikt, ka viņš bija NEKĀDS, ne savas vainas dēļ, jo elementāri faktiski nebija spēlē

     [+] [-]

, 2021-02-07 10:29, pirms 3 gadiem
Balcers - WHAT ? :d

  +1 [+] [-]

, 2021-02-07 10:42, pirms 3 gadiem
Nesaprotu ko jūs te visi čīkstat. Manuprāt Rūdolfs sevi labi parādīja, sev atvēlētajā spēles laikā - bija metiens pa vārtiem, bija laba saspēle ar maiņas partneriem, lielus sūdus netaisīja. Nezinu man likās bija ok.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-07 10:52, pirms 3 gadiem
Priekš sezonas pirmās spēles pēc tik liela pārtraukuma bija labi, bija pamanāms.
Raksta autors varēja kārtīgāk apskatīties, kurā maiņā Balcers spēlēja, nevis ieiet dailyfaceoff, kur maiņas nepareizas. Vakardienas rakstā vēl pieminēja, ka spēlēs 3. maiņā.
Interesantu numuru izvēlējies - 92. Pirmais Sharks vēsturē.

     [+] [-]

, 2021-02-07 13:29, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: NHL līmenī Balcers vēl nav sevi parādījis kā spēlētājs, kurš vispār var kaut ko izšķirt, kur nu vēl šogad vārgos SJS kaut kur cilāt.
nesāpini