Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikina klubs uz komandas kopbildi aicina arī hokejistu ģimenes un suņus

Rolands Eliņš

Merzļikina klubs uz komandas kopbildi aicina arī hokejistu ģimenes un suņus
Foto: no Elvja Merzļikina Instagram profila

NHL klubs Kolumbusas "Blue Jackets" šodien izveidoja šīs sezonas sastāva kopbildi, kas ierasts hokeja komandu pasākums. Taču Elvja Merzļikina pārstāvēta komanda spēra soli tālāk par vienkāršu visu komandas hokejistu un kolektīva kopēju foto, un uz kopbildi aicinātas tika arī spēlētāju dzīvesbiedres, bērni un pat viņu mājdzīvnieki, un šo iespēju garām nelaida arī Latvijas vārtsargs.

"Hokejistu ģimenes ir liela daļa no visa šeit notiekošā," pasākumu skaidroja "Blue Jackets" galvenais treneris Breds Lārsens. "Tik bieži vien ģimenes paliek aizkadrā, taču tām patiesībā būtu jābūt priekšplānā. Man pašam bija patīkami redzēt mūsu kopbildē arī bērnus un suņus."

Savukārt "Blue Jackets" aizsargs Gevins Beireuters šodienas pasākumu nosauca par vienu no sezonas labākajām lietām: "Man likās lieliski, ka mana ģimene varēja būt daļa no komandas kopbildes. Kā nekā, viņi ir galvenais iemesls, kādēļ mēs esam šeit."

Elvim Merzļikinam, kurš visu savu NHL karjeru pavadījis Kolumbusas komandā, regulārā sezona NHL beigsies pēc desmit dienām.