Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" saņem vēl vienu triecienu - uz nezināmu laiku no ierindas izkritis kapteinis Teivzs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" saņem vēl vienu triecienu - uz nezināmu laiku no ierindas izkritis kapteinis Teivzs
Džonatans Teivzs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas “Blackhawks” paziņojis, ka nenosauktu medicīnisku iemeslu dēļ treniņnometnē nepiedalīsies komandas kapteinis Džonatans Teivzs. Pagaidām nav zināms, kad centra uzbrucējs varēs atgriezties ierindā.

“Šajā starpsezonā esmu saskāries ar simptomiem, kas liek man justies iztukšotam un letarģiskam. Konsultējos ar ārstiem, lai labāk izprastu savu stāvokli. Kamēr mana veselība neatgriezīsies līmenī, kas ļauj man palīdzēt komandai, es nepievienošos “Blackhawks” treniņnometnei. Pagaidām nav skaidrs, kad varēšu atgriezties ierindā. Esmu ļoti vīlies, taču - mēģināt spēlēt pašreizējā stāvoklī nebūtu godīgi ne pašam pret sevi, ne pret komandas biedriem,” pauda Džonatans Teivzs.

32 gadus vecais centra uzbrucējs pagājušajā sezonā aizvadīja 70 spēles, izceļoties ar 18 vārtiem un 60 punktiem. NHL atgriežoties pēc dīkstāves, Teivzs deviņos mačos pievienoja deviņus punktus, “Blackhawks” no tālākas cīņas izsitot Edmontonas “Oilers”. Tomēr nākamā sezona solās būt izaicinoša.

Komanda pazaudējusi ne tikai kapteini un vadošo centra uzbrucēju Teivzu, bet arī otrās maiņas centru Kirbiju Daku, kurš Kanādas U20 izlases pārbaudes spēlē salauza plaukstas locītavu un, visticamāk, izlaidīs visu sezonu. Kā nākamais variants centrā varētu būt Dilans Stroums, taču viņam joprojām nav līguma.

“Mūsu prioritāte ir Džonatana veselība. “Blackhawks” organizācija un mūsu medicīniskais personāls sniegs visu nepieciešamo palīdzību, lai viņš varētu veiksmīgi atgriezties uz ledus. Viņš 3. janvārī nebūs treniņnometnē un pagaidām nav zināms, kad Džonatans būs atpakaļ. Mēs turpināsim viņu atbalstīt, jo viņš ir svarīga daļa no mūsu ģimenes. Mūsu starpā notiek regulāra saziņa, un tā turpināsies arī periodā, kurā viņš parūpēsies par savu veselību,” pauda “Blackhawks” ģenerālmenedžeris Stens Boumens.

“”Blackhawks” fani, es darīšu visu, kas manos spēkos, lai atgrieztos uz ledus, lai varētu spēlēt hokeju, ko mīlu, lai varētu spēlēt komandā, ko mīlu. Sīkākus komentārus pašlaik nesniegšu un palūgšu cienīt manu privātumu, kamēr koncentrējos savai veselībai un atlabšanai,” sacīja Teivzs. Viņš trīs reizes virs galvas cēlis Stenlija kausu. Karjerā kanādieša kontā ir 943 spēles un 815 punkti.

Teivzam ir spēkā esošs līgums līdz 2022./23. gada sezonas beigām, viņam gadā saņemot 10,5 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/blackhawks/news...

     [+] [-]

, 2020-12-30 13:20, pirms 4 gadiem
Njaa..lai nu kuram,bet par kapteini to biju domājis vismazāk ka kaut kas tāds varētu notikt šajā laikā..inteliģents hokejists..
TRIECIENS pamatīgs!Bet kā jau 2-3 mēnešus atpakaļ Bouwmen visiem Blackhawks faniem izsūtīja vēstuli kurā saņēmu officiālu paziņojumu,ka sāksim rebuilding un varat uz neko necerēt tuvākās sezonas..ar pamatojumu ka negribot būt covid čempioni..ar ko Toews nebija mierā..būtība ir tāda ka Bouwmen visi trade no 2016 gada un atlaižot Q padarījusi komandu tikai vājāku..un ar šo rebuilding plānu viņš sev glābj savu di*rsu uz 2-3 gadiem,jo komandas rezultāti palika švakāki bet tagad pāris sezonas nevarēs piesieties,jo tak rebuilding notiek..Čikāgas fani dabūs šo kadru ārā tāpat kā GarPax pagaišo sezonu!😉😎