Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" vēlas noturēt Malkinu un Letangu, bet tikai ar saprātīgiem līgumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" vēlas noturēt Malkinu un Letangu, bet tikai ar saprātīgiem līgumiem
Jevgeņijs Malkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" hokeja lēmumu prezidents Braiens Bērks paudis, ka vēlas komandā noturēt gan aizsargu Krisu Letangu, gan centra uzbrucēju Jevgeņiju Malkinu, taču līgumiem jābūt samērīgiem.

Brīvo aģentu tirgus vērsies 13. jūlijā. Jevgeņijam Malkinam beidzies astoņu gadu un 76 miljonu dolāru līgums, bet Krisam Letangam iztecējis astoņu gadu un 58 miljonu kontrakts. Abi tika parakstīti 2013. gada vasarā.

"Mēs gribam parakstīt līgumus ar viņiem abiem. Visiem tas ir skaidrs. Gribam, lai viņi atgriežas, taču – ar līguma termiņu un dolāru apjomu, kas ir loģisks. Ja tā nebūs, viņi neatgriezīsies," pauda Braiens Bērks.

"Gribam, lai viņi turpina spēlēt pie mums, bet ar nosacījumiem, kas neierobežo klubu. Ja tā nenotiks, viņi vairs nespēlēs Pitsburgā. Tas ir visai vienkārši." Bērks norādīja, ka biežāka komunikācija notiek ar Letanga nometni, kamēr no Malkina puses nav izskanējušas konkrētas algas prasības.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evgeni-mal...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-30 11:23, pirms 2 gadiem
Domāju, ka šobrīd Malkinam pingvīnus vajag vairāk nekā pingvīniem Malkinu ...

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:25, pirms 2 gadiem
Abi mierīgi varētu dabūt 3-4 gadu līgumus ar algu ap 7-8 mil par sezonu, ko PIT nav gatava maksāt. Domāju Letangu neredzēsim pingvīnos, bet Malkins gan jau paliks