Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" līdz regulārās sezonas beigām paliek bez Tročeka

"Panthers" līdz regulārās sezonas beigām paliek bez Tročeka
Vinsents Tročeks
Foto: AP/Scanpix

Floridas “Panthers”, kas Atlantijas divīzijā cīnās par pirmo vietu, līdz regulārās sezonas beigām palikusi bez viena no komandas līderiem – Vinsenta Tročeka, bet Monreālas "Canadiens" pastiprinājusies ar 22 gadus veco vārtsargu Čārliju Lindgrēnu.

Mačā pret Toronto “Maple Leafs” Vinsents Tročeks metās bloķēt pretinieka raidīto metienu, taču ripa trāpīja pa hokejista potīti, kā rezultātā amerikānim aptuveni desmit dienas nāksies staigāt ar ģipsi. Tročekam šī ir karjeras labākā sezonā, 76 spēlēs sakrājot 53 rezultativitātes punktus (25+28).

Floridas "Panthers" šosezon izcīnījusi 93 punktus, un līdz regulārās sezonas beigām komandai atlikušas vēl sešas spēles, kas ļauj turpināt cīņu par Atlantijas divīzijas līderpozīciju.

Savukārt cita Atlantijas divīzijas komanda Monreālas "Canadiens" šodien uz diviem gadiem parakstījusi divvirziena līgumu ar vārtsargu Čārliju Lindgrēnu, bet neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietojusi Benu Skrivenu.

"Par Lindgrēnu domājām, viņš ir viens no labākajiem vārtsargiem, kas atrodas brīvā aģenta statusā. Viņš ir augstas klases vārtsargs, kurš līdz šim spēlējis koledžas līmenī un var kļūt par vienu no mūsu organizācijas perspektīvajiem hokejistiem," atklāja komandas ģenerālmenedžeris.

22 gadus vecais vārtsargs šosezon pārstāvēja ''St. Cloud State Huskies" vienību, palīdzot savai komandai izcīnīt 30 uzvaras. Lindgrēns vidēji mačā zaudēja 2.13 vārtus un atvairīja 92.5% pretinieku raidījumus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vincent-tr...
Habs sign goalie Lindgren, waive Scrivens -...

     [+] [-]

, 2016-03-30 22:07, pirms 9 gadiem
Kur raksts par Merzļikinu?