Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam 1+1 "Sabres" pēdējā pārbaudes spēlē

Andrejs Siliņš

Girgensonam 1+1 "Sabres" pēdējā pārbaudes spēlē
Zemgus Girgensons, Foto: AP / Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ar rezultatīvu sniegumu noslēdzis gatavošanos savai sestajai sezonai Nacionālajā hokeja līgā (NHL) - Bufalo "Sabres" naktī uz sestdienu ar rezultātu 5:4 izbraukumā apspēlēja Ņujorkas "Islanders".

Pēdējā pārbaudes spēlē "Sabres" devās uz Bruklinu, lai tiktos ar turienes "Islanders", un Girgensons atzīmējās jau pirmās trešdaļas pirmajā pusē. Nepilnu minūti pēc zaudētiem vārtiem "Sabres" uzbrukums noslēdzās ar Girgensona vārtu guvumu, viesiem panākot izlīdzinājumu uz rezultāta tablo. Savukārt otrās trešdaļas ievadā Zemgus asistēja Keisijam Nelsonam "Sabres" otro vārtu guvumā.

Panākusi vadību, Bufalo komanda otro trešdaļu turpināja teicamā stilā un guva vēl trīs vārtus, pirms pēdējām divdesmit minūtēm tablo vēstot jau 5:3. Nepilnas piecas minūtes pirms mača pamatlaika beigām "Islanders" uzbrucējs Anderss Lī guva savus otros vārtus mačā, parūpējoties par intrigu arī atlikušajām minūtēm, tomēr "Sabres" panākumu nosargāja un svinēja uzvaru ar rezultātu 5:4.

Girgensons guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+2).

Šī bija "Sabres" pirmā uzvara pēc četru zaudējumu sērijas, bet kopumā pirmssezonas pārbaudes mačos izcīnītas trīs uzvaras un piedzīvotas četras neveiksmes. Regulāro sezonu "Sabres" sāks naktī uz 5. oktobri, kad savā laukumā uzņems Bostonas "Bruins".

Citā spēlē, Artēmijam Panarinam gūstot divus vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles, Kolumbusas "Blue Jackets" ar 7:6 mājās uzveica Pitsburgas "Penguins" , taču Matīss Kivlenieks mačam nebija pieteikts. Latviešu vārtsargs aizvien ir Kolumbusas kluba rīcībā, taču aizvadījis pirmssezonā vienu trešdaļu. Kivlenieks šajā spēlē guva savainojumu un kopš tā laika nav bijis komandas pieteikumā, tiesa, oficiāli nav arī nosūtīts uz fārmklubu.

"Blue Jackets", atšķirībā no "Sabres", vēl priekšā viena pārbaudes spēle, naktī uz svētdienu viesos tiekoties ar Čikāgas "Blackhawks". Līdzšinējās pirmssezonas pārbaudes spēlēs "Blue Jackets" izcīnījusi trīs uzvaras un piedzīvojusi četrus zaudējumus.

NHL pārbaudes spēles, 29. septembris

SpēleRezultāts
Blue Jackets - Penguins7:6
Islanders - Sabres4:5
Capitals - Hurricanes4:5 P
Maple Leafs - Red Wings6:2
Blues - Stars3:1
Avalanche - Wild4:3 P
Golden Knights - Kings2:0

     [+] [-]

, 2018-09-29 09:28, pirms 6 gadiem
Un šo visu pārnesam uz sezonu!

  +4 [+] [-]

, 2018-09-29 10:44, pirms 6 gadiem
Pedeja spele parliecinaja, ka vinu patiesam vajag Sabres
Bet ja nopietni - vinam ir jasanemas un jaatceras, ka vinam bija 15+15 sezona....

  -1 [+] [-]

, 2018-09-29 11:02, pirms 6 gadiem
Ja izdosies savākt kādus 25-30 punktus, būs laba sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-09-29 11:36, pirms 6 gadiem
pec ta allstar rezultavitate iet uz leju,aizvediet tach puiku pie psihoterapeita,kaut kas nav ar pasapzinju

     [+] [-]

, 2018-09-29 11:36, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Vienigais pozitivais ir tas, ka vins par so atslidosanu sanem miljonus
Nebūtu tu tāds tizlenis, arī tā gribētu?

  -2 [+] [-]

, 2018-09-29 11:41, pirms 6 gadiem
Molodčiks Zemgus! Līdera cienīgs sniegums! Tātad var ja grib!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-29 11:42, pirms 6 gadiem
Malacis Zemgus,novēliet viņam veiksmi-auni!!!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-29 11:43, pirms 6 gadiem
edgarjans rakstīja: pec ta allstar rezultavitate iet uz leju,aizvediet tach puiku pie psihoterapeita,kaut kas nav ar pasapzinju
Pie punktu samazināšanās gan vainīgs ir Disko Dens, ne All-Star spēle. Zemgum pie viņa bije labas epizodes, bet viņu regulāri mētāja pa maiņām, neatkarīgi no parādītā snieguma laukumā. Arī šobrīd - lai arī maz rezultatīvs, taču spēlē ļoti labi, un savu darbu padara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-29 12:03, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Vienigais pozitivais ir tas, ka vins par so atslidosanu sanem miljonus
Ja Zemgus atslidotu, viņš sen vairs nespēlētu NHL. Laukumā katram savi uzdevumi, nevar visi spēlēt klavieres, kādam tās arī jānes. Netici paskaties uz to pašu Krievijas izlasi Soču un Vankūveras olimpiskajās spēlēs, Pēterburgas pasaules čempī vai ilgus gadus Ņujorkas Rangers - zvaigznēm pilna komanda, bet rezultāts izpaliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-29 12:52, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ja Zemgus atslidotu, viņš sen vairs nespēlētu NHL. Laukumā katram savi uzdevumi, nevar visi spēlēt klavieres, kādam tās arī jānes. Netici paskaties uz to pašu Krievijas izlasi Soču un Vankūveras olimpiskajās spēlēs, Pēterburgas pasaules čempī vai ilgus gadus Ņujorkas Rangers - zvaigznēm pilna komanda, bet rezultāts izpaliek.
Kuras tad ir tās Rangers ''zvaigznes''?

     [+] [-]

, 2018-09-29 14:35, pirms 6 gadiem
K-Rab rakstīja: Kuras tad ir tās Rangers ''zvaigznes''?
Papēti 90 gad Rnagers un jautājumu nebūs. Arīšī gadsimta sākumā katru gadu netrūka zvaigžņu. Jāgrs, Greckis, Rihters, Lundkvists, Šenahens, Straka, Mesjē, Lindross, Kovaļovs, Flerī, Ozo, Līčs. Daļa tikai no zvaigznēm ,kas spēlēja 90'tos gados un šī gadsimta pirmajā pusē. Vienīgais Stenlijs 94. gadā, kas ir pēc 50. gadu pārtraukuma, salīdzinot ar iepriekšējo. Tajā pat laikā Reindžeri regulāri ir viena no naudīgākajām NHLkomandām.