Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Reinhārtam uzvaras vārti pagarinājumā, "Panthers" izlīdzina sēriju pret "Rangers"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Reinhārtam uzvaras vārti pagarinājumā, "Panthers" izlīdzina sēriju pret "Rangers"
Floridas hokejisti pēc uzvaras. Foto. AP. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie uzvaras Stenlija kausa pusfinālā tikusi Floridas "Panthers", kas pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Prezidenta trofejas ieguvēju Ņujorkas "Rangers", tādējādi panākot līdzsvaru sērijā (2-2). Uzvaras vārti Sema Reinhārta kontā.

• Sērijas trešajā spēlē "Rangers" spēja uzvarēt ar 5:4, neskatoties uz to, ka tā divu minūšu laikā izsēja divu vārtu pārsvaru. Arī trešā sērijas spēle noslēdzās pagarinājumā, par varoni kļūstot zviedram Aleksandram Venberjam.

• Vinsents Tročeks vairākumā atklāja sērijas ceturto spēli, izvirzot vadībā "Rangers". Viņš ar spēcīgu metienu raidīja ripu vārtos, pārspējot Sergeju Bobrovski. Artemijam Panarinam šajā vārtu guvumā devītā rezultatīvā piespēles šī gada Stenlija kausā.

• Otrajā trešdaļā Sems Benets un Kārters Verhegī guva divus vārtus "Panthers" vienībai, izvirzot to vadībā ar 2:1. Verhegī guva vārtus vairākumā, kas viņam bija devītais precīzais metiens šajā izslēgšanas turnīrā.

• Kanādietis Aleksis Lafrenjē trešajā perioda sākumā prata izlīdzināt rezultātu (2:2), kas arī bija pēdējie vārti pamatlaikā. Lafrenjē kļuvis par piekto spēlētāju komandas vēsturē, kurš izslēgšanas turnīrā guvis vismaz septiņus vārtus, būdams jaunāks par 23 gadiem.

• Pagarinājumā visu nokārtoja Reinhārts. Viņš ar spēcīgu metienu prata izmantot vairākumu un pasniedza "Panthers" komandai uzvaru sērijas ceturtajā spēlē (3:2). Tie bija ātrākie vārti pagarinājumā Stenlija kausa izcīņā "Panthers" komandas vēsturē.

NHL izslēgšanas turnīra pirmā kārta

Pāris1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērija
Rangers – Panthers0:32:1 p.5:4 p.2:3 p.31.05.2-2
Stars – Oilers2:3 2.p.3:15:330.05.01.06.2-1

  +2 [+] [-]

, 2024-05-29 08:31, pirms 3 nedēļām
Aleksandrs Venberjs no Nujorkas Ranjers

  +1 [+] [-]

, 2024-05-29 09:43, pirms 3 nedēļām
Overtaimā Florida parādīja izcilu piemēru Latvijas izlasei kā jāizspēlē vairākums ! 13 sekundēs !

     [+] [-]

, 2024-05-29 11:08, pirms 3 nedēļām
ej dillēs rakstīja: Overtaimā Florida parādīja izcilu piemēru Latvijas izlasei kā jāizspēlē vairākums ! 13 sekundēs !
Lai tādu izspēlētu jābūt arī atbilstošam meistarības līmenim Kas, pieņemu, Floridas spēlētājiem ir krietni augstāks, tapēc tas izskatījas tik vienkārši.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-29 13:19, pirms 3 nedēļām
boanana rakstīja: Lai tādu izspēlētu jābūt arī atbilstošam meistarības līmenim Kas, pieņemu, Floridas spēlētājiem ir krietni augstāks, tapēc tas izskatījas tik vienkārši.
Vnk nevajag likt visādus Daugaviņus vairākumā, bet tādus, kuri ir spējīgi uztaisīt one-timer piespēles bez ilgas domāšanas.

     [+] [-]

, 2024-05-29 13:59, pirms 3 nedēļām
fagcentrs rakstīja: Vnk nevajag likt visādus Daugaviņus vairākumā, bet tādus, kuri ir spējīgi uztaisīt one-timer piespēles bez ilgas domāšanas.
Ne Daugaviņi ir "visādi", bet teorētiķi no komentāriem. :lol Pavasaros mums hokeja treneru pilns, pirms diviem gadiem virusologu, tagad - kara analītiķu...

     [+] [-]

, 2024-05-29 14:29, pirms 3 nedēļām
bumbumbum rakstīja: Aleksandrs Venberjs no Nujorkas Ranjers
kušjinkijs jau neko citu neiespēj, kā mērkaķoties līdz kārklu polim Suvejzdai. Būtu viņam pilnvērtīgs troļļa intelekts, šajā rakstā būtu atrodami arī Verhejī, Bobjovskis, Reinharjs un protams komanda Pantejs