Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie - Parizē, Eliots un Kesels

NHL nedēļas labākie - Parizē, Eliots un Kesels
Zaks Parizē
Foto:AP/Scanpix

Šodien Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs labākos hokejistus, par nedēļas pirmo zvaigzni atzīstot Minesotas "Wild" uzbrucēju Zaku Parizē.

Aizvadītās nedēļas labākā hokejista gods pienācies Minesotas "Wild" uzbrucējam Zakam Parizē, kurš trīs spēlēs atzīmējās ar septiņiem rezultativitātes punktiem (5+2), palīdzot savai komandai pagarināt uzvaru sēriju līdz piecām spēlēm. Mačā pret Losandželosas "Kings" amerikānis izcēlās ar vienu piespēli, bet jau nākamajā spēlē pret Kalgari "Flames" guva trīs vārtus, kā arī reizi asistēja komandas biedriem. 31 gadu vecajam hokejistam šis bija piektais "hat-trick" karjerā, bet nedēļas izskaņā, tiekoties ar Kolorādo "Avalanche", ar diviem precīziem raidījumiem kaldināja uzvaru ar rezultātu 4:0. Parizē šosezon 65 spēlēs guvis 24 vārtus un atdevis 25 rezultatīvas piespēles.

Savukārt par nedēļas otro zvaigzi atzīts Sentluisas "Blues" vārtu vīrs Braiens Eliots, kurš divās spēlēs kopā tika galā ar visiem 52 pretinieku hokejistu raidījumiem, pagarinot sauso spēļu sēriju līdz četriem mačiem. Tiekoties ar Sanhosē "Sharks" 30 gadus vecais vārtsargs atvairīja 37 ripas, bet turpinājumā atvairīja visus 15 Vankūveras "Canucks" hokejistu raidījumus. Eliots šosezon četras reizes spējis savus vārtus nosargāt neskartus, kā arī 37 spēlēs vidēji mačā zaudējis 1.95 vārtus un atvairījis 93.4% metienu.

Bet trešās zvaigznes gods ticis Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Filam Keselam, kurš, tāpat kā Parizē, trīs spēlēs izcēlās ar septiņiem rezultativitātes punktiem (2+5), palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaras divās no trim spēlēm, kā arī noslēgt nedēļu Metropoles divīzijas trešajā vietā. 28 gadus vecais hokejists šosezon laukumā devies 75 reizes, gūstot 23 vārtus un atdodot 31 rezultatīvu piespēli. Tāpat Keselam astoto sezonu pēc kārtas izdevies gūt 50 vai vairāk punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/zach-paris...

     [+] [-]

, 2016-03-28 19:51, pirms 9 gadiem
interesanti, ka Keselam svētdien bija 1+4 vienā spēlē, bet te runā par 5+2! Kādam vēl Lieldienas pilnās burās! Mārča, esi uzmanīgs, ja Tev ir tiesības, - rīt no rīta sola pamatīgus reidus!

     [+] [-]

, 2016-03-28 20:06, pirms 9 gadiem
Nu faktiski jau 'Parīzī', ja mēs pilnībā precīzk kā izrunā.