Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Letangs: "Ja varēšu atgriezties laukumā šajā sezonā, tas būs lieliski"

Letangs: "Ja varēšu atgriezties laukumā šajā sezonā, tas būs lieliski"
Kristofers Letangs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" aizsargs Kristofers Letangs atklāja, ka viņa atgriešanās hokeja laukumā ir pat ļoti iespējama, tiesa, par konkrētu laiku hokejists neizteicās.

Februāra sākumā 26 gadus vecais "Penguins" aizsargs Kristofers Letangs pārcieta insultu, viņa jau tā savainojumiem bagātajai sezonai kļūstot vēl neveiksmīgākai.

"Ārsti sacīja, ka iespēja 26 gadu vecumā piedzīvot insultu ir pavisam neliela, līdz ar to iespēja, ka mana dzīve atgriezīsies normālās sliedes, ir pavisam reāla," pirmajā (pēc insulta) sarunā ar masu medijiem sacīja Letangs.

Hokejists gan nevēlējās izteikt pieņēmumus, kad varētu notikt viņa atgriešanās laukumā, norādot: "Šobrīd turpināsim iesākto. Strādāju dienu no dienas, lai atlabtu par visiem 100 procentiem. Jūtos gatavs strādāt, lai kādreiz atgrieztos laukumā."

"Neteikšu, ka man šī ir neizdevusies sezona. Divi no maniem savainojumiem bija nelaimes gadījumi, taču, ja man būs iespēja atgriezties laukumā un spēlēt jau šajā sezonā, tas būs lieliski. Vēlos darīt visu, lai aizmirstu garām palaisto sezonas daļu," piebilda aizsargs.

Letanga rēķinā šajā sezonā ir 34 spēles un 18 (10+8) punkti. Kanādiešu aizsargs ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ izlaida sezonas pirmās deviņas spēles, savukārt decembrī desmit mačus nespēlēja ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Pagājušajā vasarā Letangs ar "Penguins" parakstīja astoņu gadu līgumu par kopēju summu 58 miljonu ASV dolāru apjomā (~ 42,5 miljoni eiro).

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-02-28 12:15, pirms 11 gadiem
Insults ir diezgan nopietni. Uzreiz prātā nāk Žoltoks. Uz laukuma noģība, vēlāk ārsti atļāva spēlēt, pēc gada vairs nebija starp mums...