Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" centram Norisam atkal pleca savainojums, iespējams, sezona galā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Senators" centram Norisam atkal pleca savainojums, iespējams, sezona galā
Džošs Noriss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Otavas "Senators" pleca savainojuma dēļ palicis bez centra uzbrucēja Džoša Norisa, un pastāv iespēja, ka viņš šosezon laukumā neatgriezīsies, norādīja galvenais treneris Dīdžejs Smits.

Džošs Noriss savainojumā iedzīvojās sestdien, kad Otavas "Senators" ar 6:2 pieveica Arizonas "Coyotes". Centra uzbrucējs laukumu pameta otrās trešdaļas laikā un vairs neatgriezās. Līdz tam viņam bija sezonas lielākais spēles laiks starp komandas uzbrucējiem. Piecos mačos Noriss izcēlās ar vārtiem un piespēli.

"Ja viņš sezonas laikā atgriezīsies, tas būs lieliski. Mēs runājam par ilgtermiņa savainojumu, kas prasīs vairākus mēnešus – trīs, četrus, piecus…" secināja Kanādas galvaspilsētas komandas galvenais treneris Dīdžejs Smits. "Senators" sezonu gaidīja ar cerībām par iekļūšanu playoff, un vadošā centra izkrišana ir liels trieciens.

Norisam arī pagājušajā sezonā bija pleca savainojums, un tas lika izlaist 15 spēles. Tagad traumēts tas pats plecs, taču viņam ir cits nesaistīts savainojums.

Jūlija vidū Noriss pagarināja līgumu ar "Senators", liekot parakstu uz astoņu gadu kontrakta par 63,6 miljoniem dolāru jeb 7,95 miljoniem sezonā. Pērn viņš 66 spēlēs sasniedza karjeras rekordus gan vārtos (35), gan piespēlēs (20), gan punktos (55).

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/josh-norri...